Video Foto Rareş Bogdan a votat: "Viitorul începe astăzi! Nu uitați, în democrație, hoții stau la pușcărie!"

Rareş Bogdan a votat: "Viitorul începe astăzi! Nu uitați, în democrație, hoții stau la pușcărie!"

Rareş Bogdan, numărul 1 pe lista PNL la alegerile europarlamentare, a votat. Rareş Bogdan a transmis şi un mesaj către simpatizanţii săi şi ai partidului pe care îl reprezintă la ieşirea din secţia de votare.

"România este o țară a oamenilor cinstiți, este a oamenilor civilizați, a oamenilor muncitori. Am votat pentru o Românie europeană, care să rămână acolo unde este locul, o Românie care nu este dominată de infractori, de hoție, de corupție. Am votat pentru o Românie a oamenilor cu credință în Dumnezeu, o Românie care să se ridice acolo unde a fost odată. Sunt absolut convins că românii au înțeles că doar cei care votează contează și vor vota într-un număr foarte mare", a spus Rareș Bogdan.

 

"Sigur, am văzut cu o oarecare îngrijorare ceea ce se întâmplă în aceste momente în Diaspora, în Italia, la Roma, la Torino, la Madrid, la Paris, acolo unde, din păcate, deja sunt cozi extrem de mari, procesul de vot merge foarte greu. Sper să nu se repete situația de acum patru ani și jumătate, când românii nu au putut să voteze. Eu vreau să vă mulțumesc, simt că este un val extraordinar al oamenilor care vor schimbarea și sunt foarte încrezător, mai ales că fiul meu este foarte fericit că a venit să voteze", a mai adăugat Rareș Bogdan.

Duminică, 26 mai, are loc scrutinul prin care românii îşi vor alege reprezentanţii din Parlamentul European pentru următoarea legislatură. Totodată, românii sunt chemaţi de către preşedintele Klaus Iohannis să îşi exprime voinţa aspra celor după întrebări lansate de către acesta la referendum.

Comenteaza