Rareș Bogdan continuă gâlceava cu Ciolacu: „S-a înscris el în PNL? Nu îmi poate interzice să particip la ședințele Coaliției”

Rareș Bogdan continuă gâlceava cu Ciolacu: „S-a înscris el în PNL? Nu îmi poate interzice să particip la ședințele Coaliției”

Europarlamentarul liberal a explicat, vineri seară, referitor la declarațiile prim-ministrului Marcel Ciolacu, care spunea că nu-l mai vrea la ședințele Coaliției, că nimeni nu-i poate interzice să participe, pentru că este prim-vicepreședintele partidului, adăugând că ce a spus premierul „au fost doar vorbe aruncate”.

Liberalul a mai precizat că el a fost doar vocea Partidului Național Liberal prin ceea ce a spus.

S-a înscris Marcel Ciolacu în PNL? Că asta e un Breaking News, dacă s-a înscris. Eu sunt ales de 5.000 de oameni, reprezentant al celor 240.000 de membri ai PNL, ca prim-vicepreședinte al PNL cu cel mai mare număr de voturi după președinte. Practic, sunt al doilea om votat, având în vedere că secretarul general este votat doar de Consiliul Național, care este format din 650 de membri. Tot atunci, Consiliul Național, reieșit în urma congresului a hotărât ca cei patru prim-vicepreședinți ai partidului și secretarul general, plus președintele ales al partidului, să participe în Consiliul de Coordonare al Coaliției.

Cred că a fost doar o vorbă aruncată, nimic altceva. Atât timp cât sunt prim-vicepreședinte al PNL nimeni nu-mi poate interzice. Sigur, datorită programului meu, pentru că am văzut că alte televiziuni foarte prietene cu PSD erau foarte acide, spunând că nu am participat, păi e greu, pentru că nu pot fi și la Parlamentul European și în București. Eu am spus niște lucruri, am cerut lămuriri, nu am denamitat nimic, am fost vocea PNL. Ca să ai bani să dai pensii, salarii, să plătești bugetari trebuie să ai companii private care să aducă plus valoare. Dacă dinamitezi cu impozite, taxe, scoți facilități pentru companiile private românești și străine nu mai ai bani la buget”, a afirmat Rareș Bogdan, potrivit Digi24.ro.

Grupul PPE din Parlamentul European rămâne în centrul vieții agricultorilor din România și nu numai!

Întrebat dacă vrea o rupere a Coaliției, Rareș Bogdan a răspuns că nu, adăugând că vrea echilibrarea relațiilor în cadrul Coaliției. Mai multe detalii AICI.

„Doresc ca PNL să fie respectat, vocea PNL să fie respectată și drepturile PNL să fie aceleași cu ale PSD. Nu putem fi vioara a doua într-o coaliție”, a conchis eurodeputatul.

VEZI ce a spus și primarul Emil Boc despre scandalul dintre Ciolacu și Rareș Bogdan.

loading...
Comenteaza