Rareş Bogdan despre Andreea Moldovan: "A fost un fel de Primadonă pe scenă"

Rareş Bogdan despre Andreea Moldovan: "A fost un fel de Primadonă pe scenă"
| Foto: Stirile PRO Tv

Rareș Bogdan este de părere că Andreea Moldovan și-a depășit cu mult atribuțiile și i-ar fi atras atenția lui Vlad Voiculescu asupra acestui fapt, cerând-i să o pondereze. Europarlamentarul PNL spune că Moldovan a fost „un fel de Primadonă pe scenă”.

Europarlamentarul Rareș Bogdan a declarat, miercuri seara, la Digi 24, că liberalii au atras atenția asupra faptului că ieșirile Andreei Moldovan fac rău Guvernului și chiar lui Vlad Voiculescu.

„Doamna Moldovan, în ultimele 3 săptămâni, și-a depășit atribuțiile de secretar de stat în Ministerul Sănătății și a fost un fel de Primadonnă pe scenă. Noi am atras atenția că vorbele pe care doamna le spune și faptul că răspunde în fața microfoanelor întinse ar putea să creeze o problemă atât pentru Guvern, cât și pentru domnul Voiculescu. I-am spus asta inclusiv domnuli Voiculescu, să încerce să o pondereze”, a spus Bogdan.

Acesta îi reproșează Andreei Moldovan ideea carantinării. „Nu poți să ieși peste președintele României și peste premierul în funcție cu alte declarații și cu alte opțiuni, cu alte soluții. Specialiștii consultați la Cotroceni au fost din tot spectrul medical, din tot spectrul politic, au fost invitați și domnul Rafila, și domnul Cercel, și domnul Arafat, și domnul Nelu Tătaru și ceilalți. Doamna Moldovan a făcut declarații - din punctul meu de vedere - hazardate într-o situație complicată a acestei țări. De asemenea, nu s-a dovedit că instituirea unei carantine în acest moment rezolvă problema, ba, mai mult, avem țări unde situația este complet diferită”, a mai spus Rareș Bogdan.

Grupul PPE din Parlamentul European rămâne în centrul vieții agricultorilor din România și nu numai!

Andreea Moldovan a semnat, marți, un ordin în numele ministrului Sănătății, prin care introducea noi criterii privind carantina. Ordinul a fost abrogat, miercuri, de premierul Florin Cîțu, după ce a devenit ministru interimar al Sănătății.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza