Rareș Bogdan, după atacurile PSD: Pur și simplu se dovedesc niște copilandri/ Am mii de cărţi în plus faţă de Marcel Ciolacu. Să ne lase în pace, să se ocupe de guvernare

Rareș Bogdan, după atacurile PSD: Pur și simplu se dovedesc niște copilandri/ Am mii de cărţi în plus faţă de Marcel Ciolacu. Să ne lase în pace, să se ocupe de guvernare
| Foto: realitatea.net

Rareş Bogdan a declarat duminică, după săgețile aruncate la adresa liberalilor de PSD, că social-democrații se dovedesc "nişte copilandri". Prim-vicepreşedintele PNL are un mesaj și pentru Marcel Ciolacu: "Să ne lase în pace, să se ocupe de guvernare".

Rareş Bogdan a afirmat că cei de la PSD se dovedesc „nişte copilandri”. „Ne jucăm la groapa de nisip și aruncăm cu vorbe în vânt jignind parteneri de coaliție. N-am suportat atât de multe jigniri, cred că de 3 ani, niciodată. De o săptămână, probabil din cauza scăderii în sondaje, nu îmi dau seama, pur și simplu suntem sub o tiradă zilnică, la care până acum ne-am ferit să răspundem”, a afirmat prim-vicepreşedintele PNL, duminică, la Digi 24.

Întrebat dacă se referă la Marcel Ciolacu, Rareş Bogdan a răspuns: „Mă refer la cei care caută permanent scandal, caută permanent zâzanie, în loc să se preocupe de adevăratele chestiuni care ţin de ţară”.

„Mi se pare că preocupările românilor şi preocupările unor lideri de partide, a unor lideri naţionali sunt cu totul în altă direcţie, nu pentru a răspunde pe mici cioace şi pe mici dialoguri care nu duc la absolut nimic decât la o continuare a conştientizării românilor că clasa politică din România este departe de ceea ce ar trebui să fie şi de problemele ei”, a adăugat Rareş Bogdan.

Chestionat dacă are informaţii că PSD a scăzut în sondaje, prim-vicepreşedintele PNL a răspuns: „Nu am informaţii, am certitudini pentru că văd”.

„Au scăzut şi asta îi doare. De asta se agită de o săptămână, urlă din toţi rărunchii, vor să creeze zâzanie, vor să creeze reacţii din partea noastră. Mă atacă ba pe mine, ba Alina Gorghiu, ba pe Dan Motreanu, ba pe Emil Boc, ba pe Ilie Bolojan, pe cine prind, atacă, ba pe miniştrii noştri, că e Virgil, că e Bode. Pe Bode am văzut că nu. Pe premier şi pe Bode îi lasă mai moale că le trebuie să continue dialogul cu cineva”, a mai spus prim-vicepreşedintele PNL.

Acesta le-a cerut social-democraţilor să înceteze aceste atacuri.

„Să înceteze cu atacurile pentru că altfel ne vor aduce şi pe noi la exasperare, ne vom pierde răbdarea. Am avut războaie publice şi m-am luptat cu personaje mult mai cultivate ca Marcel Ciolacu. Probabil Victor Ponta citise cam 1.500 de cărţi în plus faţă de Marcel Ciolacu şi avea ceva mai multă şcoală. Liviu Dragnea era mult mai abil şi mult mai şmecher. (...) Eu sper să se oprească din aceste atacuri şi ne preocupe exclusiv guvernarea şi nu atacurile la partener. Noi nu am atacat partenerii de guvernare, niciunul din prim-vicepreşedinţi, nici preşedintele partidului, nici secretarul general. Nu ne-am atacat partenerii. Să înceteze să ne mai atace. Am stat 15 ani in televiziune, eu am vorbele la mine, am câteva mii de cărţi în plus faţă de Marcel Ciolacu. Dacă mă apuc să vorbesc de el, el trebuie să îşi ia trei firme de consultanţă să-i pună vorbele în gură. Să ne lase în pace, să se ocupe de guvernare”, a conchis Rareş Bogdan.

Comenteaza