Rareș Bogdan: "Eu nu vin în guvern să ascut creioane"

Rareș Bogdan: "Eu nu vin în guvern să ascut creioane"
| Foto: https://psnews.ro/

Liberalul Rareş Bogdan a vorbit joi seara la Digi24 despre rotativa guvernamentală. Eurodeputatul spune că nu va accepta să fie vicepremier fără portofoliu.

Referitor la rotativa guvernamentală între PNL şi PSD Rareş Bogdan a declarat joi seara că în ceea ce privește PNL nu se va schimba nicio virgulă și totul se va respecta întocmai. În plus, acesta a precizat că partidul pe care îl reprezintă nu vrea să scoată UDMR de la guvernare.

"Cine spune că vrea să miște o literă din protocol, sau că să lăsăm un minister, sau să lăsăm secretariatul general al guvernului, nu cunoaște PNL și nu înțelege că un om sau doi nu pot hotărî în numele PNL. Nu vin la Interne, am spus-o, la Apărare nu, că nu-i la noi, e la PSD.

Eu nu vin la ascuțit creioane, asta să fie clar. Dacă cineva își închipuie că vin vicepremier fără portofoliu, înseamnă că nu mă cunoaște. Dacă vor să vin și au nevoie de mine, vin cu portofoliu de ministru, altfel, nu", a declarat Rareş Bogdan. 

Referitor la guvernarea în colaliţia PNL-PSD-UDMR Rareş Bogdan a declarat că a fost necesară pentru stabilitatea politică a ţării.

"Știți părerea mea, noi suntem într-o căsătorie de conveniență. Nu voi fi nici îndrăgostit și nici într-un caz, altfel decât am fost. Nu suntem îndrăgostiți, nu ne iubim, trebuie să trăim împreună în aceeași casă în momentul ăsta, pentru că așa arată stabilitatea politică, și așa arată majoritățile aritmetice în România", a adăugat eurodeputatul. 

Comenteaza