Rareș Bogdan, înaintea negocierilor cu PSD: „Putem să ne vedem oriunde, și în parc”

Rareș Bogdan, înaintea negocierilor cu PSD: „Putem să ne vedem oriunde, și în parc”

Prim-vicepreședintele PNL a precizat că nu va merge la discuțiile cu PSD de la sediul din Kiseleff, liberalii putând să se întâlnească cu social-democrații chiar și într-un parc.

De asemenea, liderul liberal respinge ideea unei întâlniri doar între Florin Cîţu și Marcel Ciolacu.

„Legătura cu PSD este ţinută de preşedintele partidului cu preşedintele Partidului Social Democrat. Nu ştiu exact care este ora. În mod normal, în această seară vom sta de vorbă şi cu cei din PSD. Nu avem o oră şi o locaţie. Vă pot spune sigur că eu şi dl. Flutur nu vom merge în Kiseleff (sediul central al PSD - n.r.). Putem să ne vedem oriunde. Şi la în parc”, a declarat Rareş Bogdan, potrivit Mediafax.

Întrebat de reporter dacă are deja loc o întâlnire Cîţu-Ciolacu, Bogdan spune: „Sper că nu”.

„Nu cred, pentru că Florin Cîţu e preşedintele partidului nostru, suntem o echipă, avem o echipă de negociere. Deci sunt convins că nu a făcut o întâlnire fără să ne comunice. Am încredere că vom face întâlnirea în grupul agreeat şi votat în Biroul Naţional. Dl Cîţu probabil că e la guvern sau undeva, dar nu cred că are o întâlnire cu PSD în absenţa noastră”, a adăugat europarlamentarul clujean.

Grupul PPE din Parlamentul European rămâne în centrul vieții agricultorilor din România și nu numai!

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza