Rareș Bogdan l-a luat în colimator pe ministrul Boloș: „Să se comporte ca un liberal responsabil, nu ca un contabil”

Rareș Bogdan l-a luat în colimator pe ministrul Boloș: „Să se comporte ca un liberal responsabil, nu ca un contabil”
| Foto: realitatea.net

Europarlamentarul liberal a afirmat, referitor la o schimbare din funcţie a lui Marcel Boloş din funcţia de ministrul al Finanţelor, că acesta nu va fi dat afară, dar îl roagă să fie și să se comporte ca un liberal. 

Declarațiile lui Rareş Bogdan au venit în contextul nemulţumirilor din partid faţă de modul în care ministrul Finanţelor negociază măsurile fiscale pentru atingerea ţintei de deficit: ”Nu-l dăm afară pe domnul Boloş, îl rugăm doar să fie liberal”, a precizat prim-vicepreședintele PNL, potrivit news.ro.

”I-am spus lui Marcel Boloş să nu se comporte ca un contabil, să se comporte ca un liberal responsabil. El este un liberal, este român, ştie interesul national al României, cunoaşte relaţiile noastre cu Comisia, ce se poate negocia sau nu şi nu cred că metoda elicopterul în care îi afectăm pe toi şi facem un talmeş-balmeş este una sănătoasă”, a spus Bogdan, în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News. 

Despre informaţiile pe surse privind măsurile fiscale de majorare a taxelor şi impozitelor, eurodeputatul a arătat că a stat de vorbă cu mulţi colegi, din teritoru, ai judeţelor, ai filialelor, şi PNL nu va accepta să se distrugă capitalul românesc, proprietatea privată.

”Nu vom acepta aşa ceva, cu toate riscurile din lume şi cred că trebuie să ne punem la masă, după această săptămână toridă şi să vedem care sunt măsurile cele mai puţin nocive”, a conchis Rareş Bogdan. 

Grupul PPE din Parlamentul European rămâne în centrul vieții agricultorilor din România și nu numai!

 

loading...
Comenteaza