Rareș Bogdan, mesaj pentru Cătălin Drulă: Să lase ranga la ușă. Nu poți construi cu ranga

Rareș Bogdan, mesaj pentru Cătălin Drulă: Să lase ranga la ușă. Nu poți construi cu ranga
| Foto: Captură video Digi24

Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, i-a transmis un mesaj ministrului Transportului, Cătălin Drulă după ce acesta a spus despre premierul Florin Cîțu că este "un zombie politic": "Să lase ranga la ușă".

"Am văzut declarația lui Cătălin Drulă, e un ministru bun, dar uneori își uită ranga în mână. A făcut bine ce a făcut la metrou, dar sunt convins că își lasă ranga la ușă și că ne vom înțelege bine cu Cătălin. Prerogativa premierului e că el garantează pentru miniștri și nu îi putem impune că dacă un ministru nu îl satisface din punct de vedere al aplicării programului de guvernare să nu îl schimbe", a spus Rareș Bogdan, citat de Digi24

Referindu-se la intervenția cu o rangă, Rareș Bogdan a făcut o paralelă la reacția pe care Cătălin Drulă a avut-o în cazul conflictului privind demolarea spațiilor comerciale de la metrou: "Un cartel se destructurează cu ranga".

"Nu cedăm, nu îl schimbăm pe Florin Cîțu. Nu dăm alt minister, nu dăm nicio agenție guvernamentală în plus față de ce s-a negociat.  Nu vă pot spune că în seară asta după coaliție va ieși fum alb. Probabil ambele partide se vor păstra pe poziții de forță, dar pot să vă garantez că până mâine lucrurile se vor încheia și vom merge mai departe în aceeași formulă", a adăugat Rareș Bogdan.

Grupul PPE din Parlamentul European rămâne în centrul vieții agricultorilor din România și nu numai!

Cătălin Drulă, vicepreședinte USR PLUS și ministru al Transporturilor, l-a criticat dur pe premierul Florin Cîțu, după demiterea ministrului Voiculescu. Acesta a spus despre premier că este "un zombie politic" și că nu mai are încrederea USR PLUS.

Comenteaza