Rareş Bogdan: Nu suntem de acord cu înfierea copiilor de către cupluri de minorităţi sexuale

Rareş Bogdan: Nu suntem de acord cu înfierea copiilor de către cupluri de minorităţi sexuale

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan nu este de acord cu înfierea de copii de către cupluri ale minorităţilor sexuale şi spune că va lupta împotriva iniţiaţivei de a nu mai fi folosite cuvintele “mamă” şi “tată”, iar acestea să fie înlocuite cu “părinte”.

”Când va veni un copil pe lume din iubirea dintre două femei sau dintre doi bărbaţi, atunci putem să ne schimbăm opţiunea. Până atunci eu nu mi-o schimb”, a argumentat el la Prima TV, potrivit News.ro.

Rareș Bogdan a mai spus că în Parlamentul European s-a votat ca Uniunea Europeană să fie zonă liberă pentru LGBT, însă el s-a abţinut de la vot. “Nu am votat împotrivă”, a declarat Rareş Bogdan. Acesta a menţionat că este de acord cu parteneriatele civile, dar nu şi cu înfierea de copii de către cuplurile de minorităţi sexuale.

“În acelaşi timp am spus foarte clar sigur că drepturile sunt una şi e cât se poate de normal, parteneriate civile, dar ar trebui să specificăm cât se poate de clar că nu suntem de acord cu un înfierea de către cuplurile de minorităţilor sexuale de copii, pentru că lucrul ăsta e o chestie care schimbă lumea şi cu asta nu pot fi de acord. În rest, cu viaţa lor, cu modul în care trăiesc, cu modul în care îşi lasă, pentru că au probleme şi au explicat asta şi e foarte normal, cu modul îşi care lasă moştenire unii de la alţii, soţii ăştia care sunt de acelaşi sex sau, mă rog, indecişi, că acum sunt şi indecişii şi pot să înţeleg lucrurile astea, în schimb să nu mergem spre schimbarea şi spre creaţia pe care a lăsat-o Dumnezeu. Copiii au venit pe lumea asta în urma unui act consimţit, a iubirii dintre un bărbat şi o femeie. Când va veni un copil pe lume din iubirea dintre două femei sau dintre doi bărbaţi, atunci putem să ne schimbăm opţiunea. Până atunci eu nu mi-o schimb”, a explicat europarlamentarul PNL.

Grupul PPE din Parlamentul European rămâne în centrul vieții agricultorilor din România și nu numai!

Europarlamentarul PNL s-a referit şi la recomandarea de a nu mai fi folosite cuvintele “mamă” şi “tată”, ci ”părinte”, la modul general.

“Este o aberaţie. Asta este o aberaţie. Din fericire, eu sunt membru în Comisia LIBE, în comisia LIBE mai fac parte domnul Blaga, domnul Terheş, domnul Ciuhodaru, doamna Ramona Strugariu şi domnul Tudorache, deci suntem şase români, cinci sau şase, nu ştiu dacă este şi domnul Ciuhodaru, dar cinci 100% şi voi sta de vorbă şi cu ei. E o propunere a unei deputate italience din regiunea Lazio. Am văzut multe aberaţii în lume, dacă cineva crede că va putea schimba relaţionarea şi modalitatea…. Atunci când apari pe lumea asta şi înveţi să vorbeşti s-a constatat că peste 95% dintre copii spun primul cuvânt mamă. (…) Dacă cineva crede că în Parlamentul European sau un alt for internaţional, va putea nouă să ne răpească bucuria de a spune mamă, tată, se înşală. Eu am văzut multe aberaţii în Parlamentul European, dar cu asta mă voi lupta. Voi fi în grupul cel mai conservator”, a transmis Rareş Bogdan.

El a precizat că nu crede că vreun europarlamentar român va accepta această situaţie. “Cu riscul să fiu acuzat că sunt retrograd, că sunt ultraconservator, nu voi accepta şi nu cred că vreun parlamentar român va putea accepta ca cuvintele mamă, tată să fie scoase. Deocamdată e o recomandare. (…) Dezbaterea începe luni la prânz în Comisia de drepturi şi libertăţi. E o recomandare dată administraţiei Parlamentului pentru traducătorii din Parlament”, a mai precizat Rareş Bogdan.

Comenteaza