Rareş Bogdan, replică pentru afirmaţia Elenei Lasconi legată de curăţenia din PNL: „Uşor obraznică”

Rareş Bogdan, replică pentru afirmaţia Elenei Lasconi legată de curăţenia din PNL: „Uşor obraznică”

Prim-vicepreședintele PNL a invitat-o pe șefa USR să îşi vadă de treabă şi de lungul nasului în propriul partid.

Întrebat cum comentează afirmaţiile Elenei Lasconi că PNL trebuie să îşi facă curăţenie şi igienizare, pentru că acum nu se poate detaţa de PSD, prim-vicepreşedintele Rareş Bogdan a declarat în emisiunea România Politică de la Prima News că i s-a părut ”uşor obraznică” această afirmaţie.

 „Eu o invit să îşi vadă de treabă şi de lungul nasului în propriul partid, să ne lase partidul în pace, pentru că în cazul partidului nostru, lucrurile au fost curăţate cu mult timp în urmă. Noi avem lideri azi cu cea mai mare încredere în zona dreptei, primii cinci lideri din zona dreptei sunt toţi din zona PNL, niciunul din afara PNL. Aşa că, dacă doamna Lasconi doreşte o colaborare şi doreşte mâini întinse către cel mai mare partid al dreptei, PNL, care a luat peste 28% la aceste alegeri, deşi toată lumea ne dădea ca fiind între 12% şi 14% (..) avem peste 38% dintre primarii României, avem 40% din consilierii locali şi judeţeni. Acum, să vii şi să spui că PNL are o problemă, nu, PNL nu are nicio problemă, şi o să vedeţi asta în următoarele luni”, a europarlamentarul, potrivit news.ro.

Liberalul a precizat că singura problemă a PNL este că, ”dacă va fi ajutat şi de alte forţe de dreapta, ar putea să îşi impună şi mai bine politicile de dezvoltare pentru România”.

”Doar dreapta poate aduce reformă în România”, a mai spus prim-vicepreşedintele PNL.  

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a declarat, luni seară, că nu crede în sondajele care nu-i dau prea multe şanse de a ajunge în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale şi a anunţat că în această săptămână va discuta cu reprezentanţii PNL. Ea crede că liberalii ar trebui să facă ”puţină curăţenie, igienizare” în interiorul formaţiunii şi nu consideră că în acest moment se poate discuta despre o alianţă între PNL şi USR.

Comenteaza