Rareș Bogdan vrea să se încheie criza politică cât mai repede: „Nu dă deloc bine bine nici la Bruxelles, nici la cetățeni”

Rareș Bogdan vrea să se încheie criza politică cât mai repede: „Nu dă deloc bine bine nici la Bruxelles, nici la cetățeni”

Prim-vicepreşedintele PN,L Rareş Bogdan, a declarat, luni, că tensiunile din coaliţia guvernamentală apărute după revocarea lui Vlad Voiculescu de la şefia Ministerului Sănătăţii trebuie "să se sfârşească extrem de repede".

Europarlamentarul a precizat că „nu dă deloc bine nici la Bruxelles, nu dă deloc bine în faţa cetăţenilor României”, iar provocările generate de pandemia de COVID-19 sunt multiple.

„Cred că lucrurile trebuie să se sfârşească extrem de repede, nu dă deloc bine nici la Bruxelles, nu dă deloc bine în faţa cetăţenilor României, în primul rând, ceea ce se întâmplă, provocările sunt multe. Oportunităţile din criză sunt extrem de multe şi am mai vorbit de relocările marilor corporaţii europene care şi-au trimis producţiile spre Orientul îndepărtat, India, China, Vietnam, Coreea de Sud, şi care şi le readuc în Europa după criza COVID. Pentru România poate fi o oportunitate grozavă, inclusiv criza din Ucraina şi criza de democraţie din Turcia sunt, la fel, avantaje fantastice", a afirmat Rareş Bogdan, înaintea şedinţei conducerii PNL, potrivit Agerpres.

Potrivit lui Bogdan, România este sub umbrela de securitate NATO şi într-un parteneriat prioritar cu SUA şi se află într-o "poziţie extraordinară" în Europa, la această oră.

„Nu avem niciun motiv să avem astfel de sincope, astfel de chestiuni împiedicate, care, repet, dau rău din punct de vedere al vieţii economice, din punct de vedere al încrederii cetăţenilor şi, sigur, suntem totuşi în al treilea val, suntem în plină pandemie de COVID-19, nu cred că asta aşteaptă cetăţenii de la noi", a adăugat eurodeputatul.

Poza noua 07.08.2018

Comenteaza