"Război" mocnit în PNL Cluj VIDEO

Război mocnit în PNL Cluj. Alegerile de sâmbătă, din organizaţia municipală Cluj-Napoca, ar putea delimita clar cele două tabere reunite în spatele liderilor Horea Uioreanu şi Marius Nicoară. Cu toate acestea, Nicoară spune că prima sa opţiune pentru şefia PNL Cluj-Napoca ar fi chiar Horea Uioreanu, în timp ce acesta a declarat că nu s-a decis încă să intre în luptă şi, surpriză!, ar putea susţine un alt candidat.

Preşedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară, a negat că ar exista tabere în interiorul organizaţiei şi a spus despre cei care fac declaraţii războinice că sunt oameni frustraţi, care nu au câştigat nimic. Nicoară a dezvăluit pentru Realitatea TV care este topul său pentru şefia PNL Cluj-Napoca.

"Aşa cu am mai spus prima mea opţiune este Horea Uioreanu, abia a doua este Adrian Oros.....am făcut public acest lucru", a menţionat, telefonic, Marius Nicoară.

Privit drept candidatul cu cele mai mari şanse să conducă organizaţia PNL Cluj-Napoca, Horea Uioreanu nu s-a decis dacă va candida.

"E foarte importantă întâlnirea cu echipa, cu toţi membrii cu care mă voi consulta şi vom găsi decizia cea mai bună", a precizat Uioreanu.

Contestatar al preşedintelui Marius Nicoară, consilierul judeţean Ioan Petran şi-a declarat susţinerea pentru Horea Uioreanu, dar şi-a mai temperat atacurile la şeful PNL Cluj şi a precizat că în partid e loc pentru toţi.

Deputatul Adrian Oros, cel care a condus organizaţia în ultimii ani, spune că nu se teme de concurenţă.

OROS E OPTIMIST

"Din câte ştiu, Horea Uioreanu nu şi-a depus încă dosarul de candidatură la secretariat şi am înţeles că vor mai candida Ioan Petran, Mihai Szeplekan. Până sâmbătă totul se joacă, oricine are şanse", a spus Oros pentru cotidianul Ziua de Cluj. Alegerile pentru conducerea PNL Cluj-Napoca vor avea loc sâmbătă, 2 martie.

 

Etichete
Comenteaza