Realitatea Românească, văzută de la Cluj. În direct pe Realitatea TV

Realitatea Românească, văzută de la Cluj. În direct pe Realitatea TV
În această seară, de la ora 21.00, urmărește o ediție istorică Realitatea românească, transmisă în direct de la Cluj, Bucureşti şi Washington.

Transmitem, în direct de la Washington, un eveniment istoric - întâlnirea președintelui Iohannis cu noul președinte american Donald Trump.

Primul lider din Europa de Est primit la Casa Albă, o întâlnire cu mize uriașe pentru România, cel mai important eveniment extern din ultimii zece ani.

Vezi imagini în exclusivitate transmise în direct de Dana Păcurar și Petrică Baboia, în direct de la Casa Albă, urmărește comentariile lui Rareș Bogdan, aflat şi el în capitala Statelor Unite, află părerile lui Cozmin Gușă și ale lui Cristian Diaconescu despre această "întâlnire extrem, extrem de importantă" și, în direct, de la Biblioteca Centrală Universitară din Cluj, vezi analiza acestui eveniment istoric, făcută de Octavian Hoandră, Valentin Naumescu și Andrei Marga.

În această seară, de la ora 21.00, într-o ediție specială Realitatea românească.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza