Remanierea Guvernului, discutată la urmatorul CEX al PSD

Remanierea Guvernului, discutată la urmatorul CEX al PSD
Premierul Mihai Tudose a declarat luni, după şedinţa CEx, că a lansat ideea restructurării Guvernului, în şedinţa de luni, dar va discuta în detaliu în şedinţa de la finalul lunii de la Iaşi.

"Restructurarea nu se putea face azi. La finalul lunii vom discuta în şedinţa Consiliului Executiv de la Iaşi", a declarat pre mierul Mihai Tudose.

Social democraţii s-au reunit luni în şedinţa Consiliului Executiv, unde un subiect va fi găsirea unui înlocuitor pentru Doina Pană la Ministerul Apelor. Pe de altă parte, mai mulţi social democraţi, în frunte cu premierul Mihai Tudose, au invocat necesitatea unei restructurări a Executivului.

Printre ministerele care ar putea fi comasare se regăsesc, pe lângă Apele cu Mediul, Energia cu Economia, Turismul şi Tineretul şi Sportul, Românii de pretutindeni cu Afacerile Externe, precum şi Educaţia şi Cercetarea.

În prezent, Guvernul are în componenţă, pe lângă premierul Mihai Tudose, trei vicepremieri, dintre care unul, Marcel Ciolacu, fără portofoliu, 24 de miniştri şi doi miniştri delegaţi - Mariu Nica şi Victor Negrescu, la Fonduri Europene şi la Afaceri Europene.

 

Comenteaza