Remus Lăpușan, nr. 2 în PSD Cluj: „Ne așteaptă încă două campanii electorale – haideți să demonstrăm că împreună suntem o forță”

Remus Lăpușan, nr. 2 în PSD Cluj: „Ne așteaptă încă două campanii electorale – haideți să demonstrăm că împreună suntem o forță”

Remus Lăpușan a fost ales, sâmbătă, în funcția de prim-vicepreședinte al PSD Cluj, în cadrul Conferinței Județene în care Vasile Dîncu a fost instalat oficial ca lider al social-democraților clujeni.

Reîntors în partid în anul 2022 după o scurtă „aventură” în PRO România, Lăpușan a transmis, în cadrul Conferinței Județene, că are încredere în PSD Cluj că poate deveni un exemplu de succes, un model de urmat pentru alte organizații din țară.

Clujul este un județ deosebit, cu oameni extraordinari și cu un potențial imens. În calitate de prim-vicepreședinte, voi folosi toată energia și experiența acumulată în slujba județului  și a partidului nostru. Cred cu tărie că PSD Cluj poate deveni un exemplu de succes, un model de urmat pentru alte organizații din țară.

Dar pentru asta, avem nevoie de unitate, de colaborare și de o strategie bine definită – și aici cu siguranță dl. Profesor Dîncu va avea un cuvânt important de spus! Eu personal voi veni în continuare în mijlocul comunităților și voi vorbi direct cu oamenii de acolo pentru a-i face să înțeleagă mai bine că partidul nostru este singurul capabil să se țină de promisiuni!

Mai mult decât atât, mă voi strădui să aducem mai aproape de partid acele segmente ale populației care, poate, se simt acum neglijate sau nu conștientizează faptul că noi suntem o alternativă viabilă”, a afirmat Lăpușan.

„Am învățat de-a lungul timpului că munca, perseverența și respectul dau întotdeauna rezultate!”

Social-democratul a avut un mesaj de încurajare pentru colegii săi de partid în vederea alegerilor prezidențiale și parlamentară din noiembrie-decembrie. 

Dragi colegi, sunt convins că împreună putem construi un PSD Cluj mai puternic, mai unit și mai capabil să își îndeplinească misiunea. În fața noastră se află un drum plin de provocări, dar și de oportunități, iar eu sunt pregătit să îmi asum responsabilitatea și să lupt alături de voi!

Ne așteaptă încă două campanii electorale – haideți să demonstrăm că împreună suntem o forță! Am învățat de-a lungul timpului că munca, perseverența și respectul dau întotdeauna rezultate!

Vă mulțumesc pentru sprijinul și încrederea voastră. Împreună, putem face diferența!”, a conchis Remus Lăpușan.

 

Comenteaza