Replică tăioasă din partea lui Rareș Bogdan: „Cine promovează asemenea aberații vrea să reușească ceea ce nici comuniștii nu au îndrăznit” / Ce l-a revoltat

Replică tăioasă din partea lui Rareș Bogdan: „Cine promovează asemenea aberații vrea să reușească ceea ce nici comuniștii nu au îndrăznit” / Ce l-a revoltat

Ben Oni Ardelean, deputat PNL, a prezentat o serie de informații dintr-un document intern al Comisiei Europene, conform cărora CE transmite că, pentru a nu fi rănite sentimentele unora, să nu se facă referiri la perioada Crăciunului și să nu se folosească nume creștine, precum Maria sau Ioan.

În acest context, Bugetul.ro l-a contactat pe Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte și europarlamentar PNL, pentru a afla ce părere are.

Liberalul clujean a declarat că, dacă aceste informații sunt adevărate, Comisia Europeană a trecut de la <<conceptul de politică a “toleranței” la cel de “politică a ignoranței”>>.

Mai mult, potrivit eurodeputatului român, cine promovează asemenea aberații vrea să reușească ceea ce nici comuniștii nu au izbutit. Totodată, Rareș Bogdan face apel la președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și la președintele Consiliului European, Charles Michel, să spună public dacă își însușesc sau nu aceste concepte.

Derapajele sfidătoare care au loc în ultima perioadă în numele corectitudinii politice, concept care, fie vorba între noi, în Europa a apărut pe filieră leninistă, au ajuns într-un punct de netolerat. Dacă este adevărată informația că onor Comisia Europeană recomandă evitarea numelor precum Crăciun, Maria, Ioan, pentru a nu leza anumite sensibilități, înseamnă că această instituție a trecut de la conceptul de politică a “toleranței” la cel de “politică a ignoranței”. 

Nu cred că Poporul Ales sau musulmanii, sau hindușii se simt lezați de Sărbătoarea Crăciunului. Cum să eviți să-ți exprimi iubirea față de Fecioara Maria, sau să-l ascunzi sub preș pe Ioan Botezătorul? Cine promovează asemenea aberații vrea să reușească ceea ce nici comuniștii nu au îndrăznit și ridică pe culmile absurdului categoria “cine nu e cu noi e împotriva noastră”.

Atrag atenția cu maximă seriozitate că drumul care urmărește eliminarea distincției între femeie și bărbat, între mamă și tată, între creștin și liber-cugetător poate pulveriza omenirea. Cineva se joacă periculos cu focul. Că sunt neomarxiști sau doar niște indivizi cu probleme la mansardă nu are cea mai mare importanță.

Este însă esențial ca președintele Comisiei Europene și președintele Consiliului European să spună public dacă își însușesc aceste concepte și atitudini. Noi, cei ce sărbătorim Nașterea Domnului, nu vom renunța la libertatea de a ne manifesta convingerile. Public, cu curaj, cu iubire!”, a afirmat Rareș Bogdan.

Grupul PPE din Parlamentul European rămâne în centrul vieții agricultorilor din România și nu numai!

Comenteaza