Trădare în PNL Cluj. Sabin Sărmaș a recunoscut că vrea să candideze împotriva lui Emil Boc la primărie

Trădare în PNL Cluj. Sabin Sărmaș a recunoscut că vrea să candideze împotriva lui Emil Boc la primărie
| Foto: facebook / Sabin Sărmaș

Deputatul PNL Cluj Sabin Sărmaș a anunțat că va candida la Primăria Cluj-Napoca. Clujeanul îl va avea ca adversar pe actualul coleg de partid, primarul Emil Boc.

Sabin Sărmaș a anunțat oficial, duminică, la emisiunea "În fața ta", de la Digi24 că vrea să candideze la Primăria Cluj-Napoca împotriva lui Emil boc deoarece orașul "a ajuns într-o etapă în care trebuie să se ducă la următorul nivel".

Deputatul clujean a fost întrebat de ce vrea să candideze împotriva lui Emil Boc la primăria Cluj, iar acesta a răspuns "că orașul nostru a ajuns într-o etapă în care trebuie să se ducă la următorul nivel. Ca să folosesc o vorbă de la Revoluție: «e ca mămăliga care stă să explodeze». E frumoasă, de 5 stele, dar care dacă nu e dus la următorul nivel se va sufoca în curând".

Acesta a spus că PNL are în momentul de față mulți oameni de dreapta, dar acțiunile și valorile nu mai sunt cele de acum câțiva ani, ci sunt alterate de o guvernare de coaliție.

Zilele trecute, ZIUA de CLUJ a prezentat mai multe scenarii posibile în care deputatului PNL Sabin Sărmaș să candideze la Primăria Cluj-Napoca.

Primul scenariu ar fi ca deputatul liberal să migreze spre Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și Forța Dreptei. Al doilea scenariu l-ar duce pe Sabin Sărmaș în PSD Cluj, rivali tradiționali ai PNL, dar actuali colegi de guvernare.

CITEȘTE ȘI: Deputatul PNL Sabin Sărmaș tatonează două piste pentru a-l contracandida pe Boc: Forța Dreptei sau PSD

Comenteaza