Breaking news Parlamentul a votat ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE ale parlamentarilor! Ciolacu vs Șoșoacă: „Sunteți o mincinoasă ordinară” / „Trădător de neam și țară”

Parlamentul a votat ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE ale parlamentarilor! Ciolacu vs Șoșoacă: „Sunteți o mincinoasă ordinară” / „Trădător de neam și țară”
| Foto: hotnews.ro

Parlamentul a votat, luni, cu 382 de voturi pentru şi 3 împotrivă, eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Premierul Marcel Ciolacu a fost întrerupt în timp ce susţinea declaraţii de presă la Parlament de către Diana Şoşoacă.

Senatoarea l-a făcut „dictator” pe liderul PSD, „grobian” şi „trădător de neam şi ţară”. În schimb, Ciolacu i-a transmis acesteia că este „o mincinoasă ordinară”.

Ruşine, domnule Ciolacu, pentru dictatura pe care o aveţi în Parlament. Nu permiteţi neafiliaţilor să vorbească. Du-te la America şi linge-i clanţa, că ei te-au pus acolo. Ai vândut ţara Americii, împreună cu toate resursele României. Ce aţi muncit dumneavoastră toată viaţa ca să ne reprezentanţi aici? Cum vă permiteţi ca PSD şi PNL”, i-a spus Diana Şoşoacă lui Marcel Ciolacu, conform news.ro.

„Doamnă, sunteţi o mincinoasă ordinară”, i-a replicat Șoșoacă premierul Ciolacu.

Senatoarea a continuat şi a acuzat că mass-media este cumpărată şi cenzurată de către PSD şi PNL. Ea a adăugat că nu va fi abrogată nicio pensie specială, ceea ce a adoptat Legislativul luni fiind doar „praf în ochi”.

„Vedeţi-vă de limbajul mitocănesc pe care îl aveţi. Un grobian care nu a muncit toată viaţa lui şi care a ajuns să dicteze în Parlamentul României şi ca prim-ministru. Ai vândut ţara americanilor şi NATO. Ne-ai băgat în război! Ne-ai scos trădători! Ruşine să vă fie, dictatorilor, trădătorilor de neam şi ţară. Toată presa sunteţi şpăguită şi cenzurată de PSD şi PNL. Aţi văzut ce e acolo? Parlamentarii nu au voie să  vorbească. De ce să nu spunem adevărul? De ce să nu spuneţi că acea iniţiativă legislativă este neconstituţională?  Nu se va abroga nicio pensie specială că sunt tot ai lor. E praf în ochi. Vă mint”, a completat Şoşoacă.

Parlamentul a votat, luni, cu 382 de voturi pentru şi 3 împotrivă, eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Senatoarea Diana Şoşoacă a fluierat în şedinţă şi a făcut scandal, încercând să oprească dezbaterile.

Senatoarea a venit în plen cu un fluier, pe care l-a folosit pe tot parcursul dezbaterilor şi a plenului reunit. Ulterior, aceasta a folosit şi un clopoţel pentru a îl întrerupe pe preşedintele de şedinţă, social-democratul Alfred Simonis.

„La balamuc”, a comentat preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis. ”Lăsaţi circul în sală, nu ne intimidaţi”, a adăugat el.

Comenteaza