Scandal între Victor Ponta și Elena Lasconi: „Continuă blestemul Elenelor” vs „Îşi doreşte o mângâiere pe cap din partea domnului Ciolacu”

Scandal între Victor Ponta și Elena Lasconi: „Continuă blestemul Elenelor” vs „Îşi doreşte o mângâiere pe cap din partea domnului Ciolacu”
| Foto: fanatik.ro

Fotografiile cu Mircea Geoană, Marcel Ciolacu și Victor Ponta la aceeași masă la ziua jurnalistului Marius Tucă au generat o dispută verbală dură între fostul premier și președinta USR, Elena Lasconi.

Noua șefă a USR susține că Pinta a jignit peste un milion de femei din România care poartă numele Elena.

”Eu sincer, m-am bucurat. Politicienii care chipurile joacă în liga mare, ştiu ei politica mare din România, m-am bucurat într-un fel şi, pe de altă parte, m-am întristat. Dar vreau să-i mulţumesc domnului Ponta, pentru că prezenţa domniei sale m-a mânat în această luptă, apoi a urmat Dragnea şi aşa am decis să intru în politică şi chiar îmi doresc foarte mult să îi mulţumesc pentru felul în care a comunicat cu românii în perioada în care era prim-ministru. Dar m-a întristat un lucru, şi anume faptul că a jignit peste un milion de femei din România care poartă numele Elena şi, într-un fel, a luat în derâdere un simbol al creştinătăţii, Sfânta Elena”, a afirmat Elena Lasconi, miercuri seară, la B1 Tv. 

Ea a adăugat că poartă ”cu mândrie” numele Elena şi l-a ironizat, la rândul său, pe fostul premier şi preşedinte al PSD, scrie news.ro.
 
 ”Pe de altă parte, cred că fostul prim-ministru ar fi trebuit să-şi folosească energiile astea ca să facă lucruri pentru România, dar nu a reuşit să livreze şi cred că a fost amendat, şi atunci când a fost în cursa pentru prezidenţiale, de poporul român, pentru aroganţa şi stilul zeflemitor. Dar nu vreau să comentez prea mult, cred că e într-un moment în care îşi doreşte o mângâiere pe cap din partea domnului Ciolacu, să mai rămână la masă”, a declarat Elena Lasconi.
 
Fostul premier Victor Ponta i-a răspuns Elenei Lasconi, după ce aceasta a criticat apariţia sa la o masă la restaurant alături de Marcel Ciolacu şi Mircea Geoană, numind-o pe actuala preşedintă a USR ”încă o “Coana Leana” care a apărut în politică românească. El a afirmat despre Lasconi că ”pupă cruci dar se da woke”, nu face nimic ca primar, dar dă mereu vina pe alţii. ”Vrea să fie o scandalagioaica care o face pe Şoşoacă să pară o “Lady”!”, a conchis Ponta.
 
Anterior, preşedintele USR, Elena Lasconi, a comentat imaginile în care Marcel Ciolacu, Mircea Geoană şi Victor Ponta apar la aceeaşi masă, la aniversarea jurnalistului Marius Tucă, afirmând că ”peceriştii, fesenişii, pesedişti noi şi vechi, roşii sau vopsiţi în galben, fac blaturi pentru puterea efemeră”.

Comenteaza