Semnal de alarmă tras de candidatul independent Mircea Geoană: „Vor exista încercări de fraudare a alegerilor”

Semnal de alarmă tras de candidatul independent Mircea Geoană: „Vor exista încercări de fraudare a alegerilor”
| Foto: Facebook.com/Mircea Geoana

Mircea Geoană, candidat independent la alegerile prezidenţiale, şi-a lansat duminică oferta politică "Angajamentul meu pentru România: schimbarea adevărată pentru un deceniu al renaşterii naţionale".

Acesta a susţinut că politica din România este depăşită şi că va propune un alt model.

Nu am crezut nici măcar eu - un om care trecut prin viaţă şi am înfruntat duşmani politici, adversari politici şi am cunoscut şi victorie, şi eşec - că voi vedea vreodată o dezlănţuire de dezinformare, de compromitere, (...) de încercare de linşaj public de afară de la ruşi, de la oligarhi şi, da, pe picior de egalitate de la partidele actuale. Şi până la urmă, dacă ei spun că nu avem nicio şansă, spuneau că nu strângem semnături, vin cu sondaje măsluite, de ce atâta învolburare împotriva candidaturii mele şi candidaturii noastre?

Păi, nu reprezentăm niciun pericol pentru dânşii, nu? Ne văd şi de afară şi de acasă ca un pericol la adresa intereselor lor, a modului în care fac politică şi misiunea noastră, câştigând alegerile prezidenţiale ca să schimbăm România şi mergem pe un drum al prosperităţii, al respectului şi al influenţei", a spus Geoană, la lansarea ofertei sale politice, care a avut loc la un centru de evenimente din Capitală.

Fostul secretar adjunct al NATO propune declararea sistemelor de educaţie şi de sănătate urgenţe naţionale.

"Principala obligaţie a preşedintelui României este să ţină ţara în pace", a spus candidatul independent, adăugând că îşi doreşte ca România să-şi asume rolul de a şasea naţiune în Europa. El a spus şi că este nevoie ca diaspora românească să se întoarcă acasă.

Candidatul independent la Preşedinţie a acuzat că vor exista încercări de fraudare a alegerilor şi a făcut apel ca românii să vină la vot.

Comenteaza