”Singura soluție, încă o revoluție”. Peste 3.000 de clujeni au protestat în centrul Clujului FOTO/VIDEO

”Singura soluție, încă o revoluție”. Peste 3.000 de clujeni au protestat în centrul Clujului FOTO/VIDEO
Piața Unirii s-a umplut miercuri seara de cetățeni ai Clujului, care au protestat civilizat.

Demisia lui Ponta nu e de ajuns. Nici a întregului guvern. Demisia lui Piedone nu i-a mulțumit. Cetățenii României au ieșit din nou în stradă din nou, cerând reformarea clasei politice. La București s-au strâns peste 20.000 din nou, după ce marți cifra lor trecuse de 30.000.

La Cluj, miercuri seara a fost revoluție. Peste 3.000 de oameni s-au adunat în Piața Unirii, majoritatea tineri. Eu au scandat împotriva clasei politice, au ținut în genunchi un minut de reculegere pentru victimele de la clubul Colectiv și au pornit în marș pe străzile orașului.

”Singura soluție, încă o revoluție”, a fost scandarea preferată a manifestanților. Pe un drapel tricolor, doi tineri scriseseră ”Țara mea nu e jucăria ta”.

”Este un protest pentru recâștigarea demnității”, a spus o doamnă de circa 60 de ani, plecată de 30 de ani în Australia.

După ce au mărșăluit pe Bulevardul Eroilor, oamenii s-au oprit la prefectură, apoi au mers pe Memorandumului, au ajuns în Piața Lucian Blaga și au revenit, în jurul orei 21, în Piața Unirii. Joi, la ora 19, clujenii şi-au dat din nou întâlnire în centrul Clujului.

Comenteaza