Șoșoacă a mutat scandalul din România în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat” / I-a fost tăiat microfonul

Șoșoacă a mutat scandalul din România în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat” / I-a fost tăiat microfonul
| Foto: aktual24.ro

Așa cum ne-a obișnuit în Parlamentul României, eurodeputata Diana Șoșoacă nu s-a lăsat mai prejos și a făcut scandal și în cel European. Ea a avut un discurs puternic antivaccinist în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei amenințări.

Intervenția fostei senatoare în cadrul dezbaterii despre variola maimuței s-a numit „Împotriva invenţiei unei noi plandemii şi a dictaturii sanitare”, scrie digi24.ro.

În mai puțin de un minut și jumătate, Diana Șoșoacă a acuzat Parlamentul European că vrea să înceapă o nouă pandemie în Africa, după ce a omorât bătrâni în Italia în timpul pandemiei de Covid, „care nu a existat niciodată”, că 65.000 de români au ajuns „în saci negri de plastic” și că mersul la biserică a fost interzis.

În finalul intervenției, Șoșoacă a mai spus că nu va permite acest lucru, deoarece „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. În cele din urmă, microfonul i-a fost tăiat. Mai multe detalii AICI.

Comenteaza