Tăriceanu, venit la Cluj, a şi făcut primele achiziţii pentru PLR

Tăriceanu, venit la Cluj, a şi făcut primele achiziţii pentru PLR
Venit în vizită la Cluj, preşedintele şi candidatul PLR la alegerile prezidenţiale din noiembrie, Călin Popescu-Tăriceanu, nu a pierdut vremea şi a început să racoleze politicienii locali în propriul partid.

Cel mai sonor nume care a ales să i se alăture este cel al consilierului judeţean Valentin Pop, fost PPDD-ist. În urma plecării acestuia la partidul lui Tăriceanu, în forul adminitrativ judeţean a mai rămas un singur consilier PPDD din trei, Iuliana-Ligiana Ianchiş-Gheţe, după ce Axente Husar a fost exclus din partid.

La PLR a mai trecut viceprimarul din Ciucea, de la Partidul Ecologist Român (PER), alături de încă şase consilieri locali, printre care doi din Câmpia Turzii şi unul din Gherla.

Cert este că, în afară de viceprimarul de la PER şi un liberal, restul celor ce i s-au alăturat lui Tărieanu provin din PPDD.

Călin Popescu Tăriceanu a recunoscut, în cadrul conferinţei de presă, că a discutat la Consiliul Judeţean Cluj cu mai mulţi primari. "Pe unii i-am convins să vină la PLR, alţii se mai gândesc", a declarat el, sugerând că urmează ca unii primari, în mare parte de la PNL, să se înscrie în partidul său. 

 

Comenteaza