Tensiuni în USL Cluj: PSD a trecut în faţa PNL pe lista pentru judeţ

Tensiuni în USL Cluj: PSD a trecut în faţa PNL pe lista pentru judeţ
O modificare de ultimă oră produsă joi seara pe lista USL de candidaţi pentru Consiliul Judeţean a provocat nemulţumirea candidaţilor PNL. Social-democraţii susţin, în schimb, că liberalii au fost cei care n-au respectat înţelegerea.

"Ai noştri le-au dat pesediştilor tot ce-au vrut, avem o grămadă de oameni nemulţumiţi în judeţ, acum a mai venit şi asta. Doctorul Bogdan (Emil Bogdan - n. red.) a căzut pe locul 16 şi s-ar putea să nu mai intre în consiliu. Nu se mai poate aşa. Acum nu spun nimic, dar peste o lună, după alegeri, o să fac o conferinţă de presă şi o să spun tot", a ameninţat unul dintre candidaţii liberali. Până acum, la fel ca în cazul listei pentru Consiliul Local, candidaţii ACD ocupau locurile impare, cu Marius Mânzat deschizător de listă. Începând de joi seara, primul loc este ocupat de Remus Lăpuşan, liderul PSD Cluj. "Lăpuşan n-a acceptat să fie Mânzat înaintea lui şi a modificat toată lista", s-a plâns alt candidat PNL.

"Sunt copreşedintele USL Cluj. Luni, la ora 11:00, când ne vom înscrie la Biroul Electoral Judeţean, veţi vedea care va fi ordinea candidaţilor", a fost singurul comentariu al lui Lăpuşan. În schimb, un alt candidat PSD susţine că liberalii sunt cei care n-au respectat înţelegerea. "Noi am spus clar: primul loc este al lor, dacă va candida Uioreanu (candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean - n. red.), dacă nu, e al PSD. La fel era şi la municipiu şi nu ştiu de ce a acceptat Jorj să fie al doilea, deşi Nicoară (Marius Nicoară, candidatul de primar al USL - n. red.) n-a intrat pe listă, dar noi n-am acceptat. În plus, cine e Mânzat, ca să deschidă lista? Acolo îţi trebuie cineva cunoscut, cine a auzit de Mânzat?", a spus, tot sub rezerva anonimatului, unul dintre candidaţii PSD.

 

 

Comenteaza