Tişe atacă social-democraţii: "ipocrizia la rang de artă"

Tişe atacă social-democraţii:
Senatorul liberal Alin Tişe a lansat un atac la adresa social-democraţilor, pe care îi acuză de ipocrizie.

El susţine că, în contextul în care punerea în funcţie a unor membri ai propriului partid este o tactică frecvent întâlnită în rândul PSD, liderii partidului dau dovadă de ipocrizie atunci când critică guvernul tehnocrat pentru schimbarea anumitor prefecţi. 

"De câte ori PSD formează Guvernul, în maximum 48 de ore schimbă toţi prefecţii şi toţi directorii de deconcentrate. Nici nu apucă să depună jurământul şi anunţă modificările. Când Guvernul tehnocrat, condus de domnul Cioloş şi domnul Dâncu, a schimbat, parţial şi pe bază de evaluare, deci - de competenţe, anumiţi prefecţi, PSD prin vocea domnului Dragnea clamează „epurarea politică".

Ce poate fi mai ipocrit, mai lipsit de morală decât că, imediat ce preiei guvernarea îţi numeşti proprii membri în funcţii, de la prefecţi la portari şi femei de serviciu, ca apoi să susţii fals depolitizarea şi un grad de inamovibilitate?!

Deşi PSD ne-a obişnuit cu asemenea spectacole la limita grotescului, ne întrebăm de ce nu îl convoca săptămânal şi pe premierul Ponta să explice schimbarea unor înalţi funcţionari publici?! Aproape 4 ani nu i-a adresat o asemenea interpelare! Sau responsabilitatea şi guvernarea trebuie să fie pentru unii mumă, pentru alţii ciumă?", a transmis el, prin intermediul unui comunicat de presă.

Comenteaza