Tudose, atac furibund la Carmen Dan: Cu un ministru care-și permite să mă mintă nu mai am ce lucra

Tudose, atac furibund la Carmen Dan: Cu un ministru care-și permite să mă mintă nu mai am ce lucra
Premierul Mihai Tudose susține că ministrul de Interne, Carmen Dan, l-a mințit informându-l că, dacă l-ar fi demis pe șeful Poliției așa cum ea solicitase, cel propus să-l înlocuiasă își dorea această funcție, când, de fapt, acesta o refuzase.

Unul dintre motivele de a nu pune în practică solicitarea ministrului Carmen Dan de demitere a șefului Poliției - în urma scandalului iscat în jurul polițistului pedofil din Capitală - a fost că acesta trebuia înlocuit, a spus Tudose, la Antena 3.

"Am aflat că propunerea nu dorea funcția, deci nu puteam demite pe cineva neavând pe cine să pun în loc", a explicat premierul.

În aceeași zi, spune Tudose, a întrebat-o pe Carmen Dan dacă este adevărat că persoana propusă nu dorea funcția.

"Mi-a spus că nu e adevărat", susține prim-ministrul.

"La prânz l-am sunat eu personal. Mi-a spus exact așa: 'În cursul dimineții m-am prezentat la Carmen Dan cu un raport prin care refuz această funcție. De când i l-am înmânat stau în anticameră. Nu doresc această funcție' ", a dezvăluit Tudose.

Premierul a precizat că nu mai are "ce lucra" cu un ministru de Interne care își permite să-l mintă "în halul ăsta" ."Dacă va fi lăsată, domnia să își va da demisia", a mai spus Tudose.

 

Comenteaza