UDMR l-a desemnat pe viceprimarul lui Boc să candideze pentru fotoliul de edil-șef

UDMR l-a desemnat pe viceprimarul lui Boc să candideze pentru fotoliul de edil-șef
| Foto: Foto: Facebook Olah Emese

Al cincelea candidat la funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca este tocmai viceprimarul UDMR Olah Emese.

Președintele UDMR Cluj, deputatul Csoma Botond, a declarat pentru ZIUA de CLUJ că Uniunea va definitiva, până la mijlocul lunii aprilie, lista candidaților la alegerile locale, pe aceasta urmând să se regăsească și actualul viceprimar Olah Emese, care va intra în cursa pentru Primăria Cluj-Napoca.

Csoma Botond țintește șefia Consiliului Județean Cluj, în timp ce actualul vicepreședinte al forului administrativ județean, Vakar Istvan, se va regăsi pe lista simplă de consilieri.

„Vom definitiva lista de candidați pentru alegerile locale până la mijlocul lunii aprilie, deși inițial ne-am fi dorit până în 4 aprilie la municipiu. Mai sunt însă niște probleme organizatorice pe care trebuie să le rezolvăm și nu cred că vom reuși până atunci. Până în 15 aprilie, atât la municipiu, cât și la județ vom definitiva listele.

Doamna Olah Emese intenționează să candideze la primărie, dar nu s-a luat încă o decizie. La șefia Consiliului Județean eu intenționez să candidez. Tot așa, decizia se va lua pe la mijlocul lunii aprilie, va exista un vot în organizație.

Urmează un vot atât la organizația municipală, cât și la cea județeană și atunci se va desemna și candidatul la primărie și cel la Consiliul Județean Cluj. După aceea vom face publică lista lor”, a declarat Csoma Botond.

Emil Boc, validat de conducerea PNL Cluj, Viorel Băltărețu, desemnat de USR Cluj, Sabin Sărmaș, indepedent, și Ramona Strugariu, europarlamentar REPER, erau până acum candidații anunțați la Primăria Cluj-Napoca.

Comenteaza