Udrea: "Am votat pentru o Românie frumoasă"

Udrea:
Candidatul PMP la Preşedinţie, Elena Udrea, s-a dus la vot încă de dimineaţă. La ora 09:00, a ajuns la Liceul "Mihai Eminescu", declarând că votează pentru "o Românie frumoasă". Totodată, a susţinut că o femeie poate realiza la fel de multe lucruri ca un bărbat.

"Am votat pentru o Românie frumoasă, am votat conştientă că România se află la răspântie istorică de drumuri, am votat pentru calea democraţiei, pentru o justiţie independentă, stat de drept puternic, dar, în acelaşi timp, şi pentru prosperitate. Am votat pentru un preşedinte care să fie în stare să contruiască ceva în România, să ducă România măcar un pas înainte. Am votat pentru un preşedinte puternic, implicat, de bună credinţă, patriot şi mai ales liber de butoane, neşantajabil, un preşedinte care să aibă ca stăpân doar poporul lui. Am votat cu încredere că o femeie poate să facă cel puţin la fel de multe lucruri bune precum un bărbat pentru ţara ei", a declarat Udrea, citată de Mediafax.

Liderul PMP va aştepta rezultatul alegerilor la sediul partidului. Ea a mai precizat că această zi are o semnificaţie deosebită pentru ea, ţinând cont că se împlinesc zece ani de la intrarea sa în politică.

"E o zi importantă pentru mine, sunt la finalul unei etape dintr-un proiect care a început exact acum zece ani când am intrat în politică şi am fost în echipa actualului preşedinte al României. Sunt zece ani de atunci, aşa că ziua aceasta este pentru mine o zi cu o conotaţie specială", a afirmat Udrea.

 

Comenteaza