Un clujean ar putea candida în colegiul lăsat liber de Gigi Becali. "Ar fi cea mai mare realizare politică a mea"

Un clujean ar putea candida în colegiul lăsat liber de Gigi Becali.
Un tânăr politician clujean ar putea candida în 25 mai în colegiul de deputat din sectorul 6 Bucureşti, nereprezentat după încarcerarea lui Gigi Becali.

Liberalul Mihai Seplecan speră să intre în Parlamentul României în 25 mai, dată la care se vor organiza alegeri în colegiile rămase fără reprezentant în forul legislativ. Tot atunci se vor desfăşura şi alegerile europarlamentare. Seplecan vizează colegiul de deputat din sectorul 6 Bucureşti, acolo unde câştigase alegerile în 2012 Gigi Becali.

El este susţinut de viitorul său naş de cununie Rareş Mănescu, secretar general PNL. Dacă va fi ales, clujeanul de 31 de ani va fi printre cei mai tineri parlamentari.

"Sper să fiu lăsat să candidez. Nu s-a votat încă, iar marţi este şedinţa de birou naţional. Deocamdată nu am concurenţă internă", a spus Seplecan, pentru ziuadecj.ro.

Politicianul a mărturisit că este în relaţii tot mai bune cu Crin Antonescu, cel care l-a trimis să candideze la Gherla, în locul lui Seplecan, pe Radu Zlati, în 2012.

"Am o relaţie din ce în ce mai bună cu Crin, şi-a dat seama că se poate baza pe mine şi că nu îi port pică", a afirmat liberalul.

Mihai Seplecan a subliniat miza acestor alegeri: "Să câştig ar fi cea mai mare realizare politică din cariera mea. Până acum, cele mai importante fuseseră faptul că am devenit consilier judeţean la 25 de ani, vicepreşedinte PNL Cluj la 27 şi, mai ales, că i-am ţinut piept lui Horea Uioreanu la alegerile interne pentru conducerea organizaţiei judeţene PNL", a spus Seplecan.

Etichete
Comenteaza