Un clujean în Comisia de control a SRI

Un clujean în Comisia de control a SRI
În urma votului celor două camere reunite ale legislativului, de luni, un parlamentar clujean a fost votat să facă parte din Comisia de control a activităţii celui mai important serviciu de informaţii românesc, SRI.

Este vorba de tânărul deputat PSD de Cluj Horia Nasra, care va fi membru al Comisiei de control a activităţii SRI.

Preşedinte al acestei comisii a fost ales senatorul PSD Adrian Ţuţuianu, postul de vicepreşedinte a revenit ALDE, iar cel de secretar UDMR.

PNL va fi reprezentat în această comisie de Cezar Preda şi Ioan Chirteş iar reprezentantul USR va fi Manuel Costescu.

Ţuţuianu a spus că va adresa o solicitare directorului SRI, Eduard Hellvig, pentru a veni în faţa aleşilor şi a răspunde întrebărilor despre situaţia lui Forian Coldea.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat că în opinia sa este bine şi pentru SRI şi pentru noua Comisie de control ca audierea conducerii serviciului de către parlamentari să aibă loc în cursul acestei săptămâni.

''Da, eu am spus-o public aseară şi cred că este bine şi pentru SRI şi pentru comisia SRI ca, sper, săptămâna asta, dacă au posibilitatea, să se organizeze şi comisia, să aibă loc o discuţie în noua comisie de control SRI şi conducerea SRI faţă de tot ce a apărut în presă şi faţă de măsurile care au fost luate în interiorul serviciului'', a precizat Dragnea, citat de mediafax.ro.

 

Comenteaza