Un consilier județean al USR și-a dat demisia din CJ Cluj: „Sunt dezamăgit. Mă așteptam să fie altfel...”

Un consilier județean al USR și-a dat demisia din CJ Cluj: „Sunt dezamăgit. Mă așteptam să fie altfel...”
| Foto: Facebook.com/ovidiunistor.ro

Consilierul județean al USR Cluj, Ovidiu Nistor, a demisionat din funcția pe care o deținea în forul administrativ județean, după un an și jumătate de mandat.

ZIUA de CLUJ l-a contactat pe tânărul politician pentru comenta situația și a afla motivele din spatele decizii sale de a demisiona.

„Am luat decizia asta din motive personale, mai multe nu prea am ce să spun. Am fost dezamăgit de ce s-a întâmplat în aceste 18 luni de mandat și de cum decurg lucrurile în Consiliul Județean. Mă așteptam să fie altfel, nu îmi făceam totuși iluzii că o să schimbăm lumea în 4 ani, dar mă așteptam să fie alta dinamica. 

În ceea ce privește relația cu ceilalți colegi din USR, mă înțeleg foarte bine cu și de aceea am rămas și am încercat să trag cât pot. Din punct de vedere politic, voi lua o pauză pe termen nedeterminat și o să mă concentrez pe alte proiecte unde pot să aduc un aport mai mare. Nu mă mai gândesc să revin într-o asemenea funcție pe viitor”, a declarat, pentru ZIUA de CLUJ, Ovidiu Nistor.

Deja fostul consilier s-a mai arătat dezamăgit de numărul foarte mic de amendamente ale USR Cluj „trecute” în ședințele de Consiliu Județean: „Din 150-200 de amendamente depuse de USR, cred că le putem număra pe degete pe cele trecute”, a mai adăugat Nistor.

Comenteaza