USL şi-a lansat candidaţii de la Cluj FOTO

USL şi-a lansat candidaţii de la Cluj FOTO
Uniunea Social Liberală (USL) şi-a lansat astăzi candidaţii de la Cluj, fiind prezente aproximativ 1.000 de persoane.

Evenimentul a început în jurul orei 13, după ce din cauza ceţii avionul cu care au sosit de la Bucureşti Crin Antonescu, Victor Ponta şi Daniel Constantin a ajuns cu întârziere.

În uralale audienţei, formată din aproximativ 1.000 de persoane şi pe fundalul unei melodii AC/DC cei trei şi-au făcut apariţia în sală.

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a avut rolul de moderator, care i-a prezentat rând pe rând pe candidaţii USL de la Cluj, o parte din aceştia luând şi cuvântul. "Cred că USL poate şi cred că pe 9 decembrie vom obţine o mare victorie", a menţionat Lăpuşan.

"De la Cluj va pleca semnalul că USL este o mare familie câştigătoare", a precizat şi senatorul Marius Nicoară.

La finalul întrunirii au vorbit pe rând Victor Ponta, Daniel Constantin şi Crin Antonescu. Constantin a încercat să "rupă ritmul" şi să interacţioneze cu cei prezenţi, fără un prea mare succes. Antonescu a repetet gestul şi el câteva minute mai târziu, adresând mai multe întrebări audienţei, de această dată răspunsul fiind mai promt.

Liderii de la "centru" au încercat să le transmită USL-iştilor că formaţiunea poate sparge supremaţia PDL-ului de la precedentele alefgeri parlamentare.

Evenimentul a durat aproximativ o oră, fiind urmat de o conferinţă de presă, la care au fost prezenţi, alături de Ponta, Antonescu şi Constantin şi candidaţii, dar şi alţi membri USL

 

Etichete
Comenteaza