USR Cluj, reacție după ultimul scandal din partid: „Ne exprimăm ferma noastră susținere pentru președintele Camelia Sălcudean”

USR Cluj, reacție după ultimul scandal din partid: „Ne exprimăm ferma noastră susținere pentru președintele Camelia Sălcudean”
| Foto: Facebook.com/camelia.salcudean

Membrii Biroului Filialei Județene USR Cluj transmit că sunt de partea președintei Camelia Sălcudean, în contextul acuzațiilor care i s-au adus în ultimul timp.

Așa cum ZIUA de CLUJ a scris în urmă cu o zi, în USR Cluj, scandalurile sunt la ordinea zilei. Fostul cancelar al premierului Cîțu și fost președinte al PLUS Cluj, Sergiu Hossu, și consilierul local Alexandra Oană sunt ultimele nume importante care au demisionat din forul de conducere local.

Amintim și mătrășirea Manuelei Petrescu de la șefia USR Cluj-Napoca. Potrivit surselor din interiorul partidului, se pare că motivul acestor demisii este modul în care este condusă filiala județeană de către fostul subprefect Camelia Sălcudean, considerat a fi unul „abuziv”.

Reprezentanții USR Cluj au transmis un comunicat de presă în care îi iau apărarea fostului subprefect.

Biroul Filialei Județene USR Cluj dezminte toate zvonurile care au circulat în ultima perioadă atât pe rețelele de socializare, cât și în presă privind activitatea președintelui Camelia Sălcudean.

Informațiile respective sunt vădit nefondate și au depășit linia afirmațiilor, plasându-se, din punctul nostru de vedere, în zona denigrării și a calomniei. Sunt simple povești, jumătăți de adevăr, lucruri scoase din context care sunt departe de realitatea din organizația noastră.

Se poate vedea cu ochiul liber că astfel de jocuri politice nu au alt scop decât zdruncinarea organizației noastre care, de altfel, a fost mereu activă și implicată la nivel de județ prin proiecte și luări de poziții ferme. Faptele vorbesc de la sine și arată că lucrăm ca o echipă. Noi, membrii Biroul Filialei Județene USR Cluj, ne exprimăm ferma noastră susținere pentru președintele Camelia Sălcudean!

Scopul Biroului Județean USR Cluj este să ne concentrăm pe crearea unui cadru optim pentru activitatea filialelor locale și pe dezvoltarea de proiecte în beneficiul cetățenilor, nu pe bârfe”, se arată în comunicat.

Comenteaza