USR îl susține pe senatorul Adrian Oros pentru șefia Consiliului Județean Cluj

USR îl susține pe senatorul Adrian Oros pentru șefia Consiliului Județean Cluj
| Foto: Facebook.com/Adrian Oros

Filiala județeană a USR Cluj a decis duminică, 17 martie, susținerea senatorului și profesorului universitar Adrian-Nechita Oros drept candidat al Alianței Dreapta Unită pentru președinția Consiliului Județean Cluj.

Adrian Oros este președintele Forța Dreptei Cluj, partidul înființat de Ludovic Orban în urmă cu 2 ani de zile.

Clujenii merită o administrație publică, dedicată și care să se implice zi de zi pentru dezvoltarea echilibrată și accelerată a întregului județ. Îmi voi pune la dispoziție toată experiența profesională și politică pentru a reuși să imprim o dinamică superioară dezvoltării județului nostru. Le mulțumesc colegilor din USR pentru susținerea oferită. Împreună vom reuși să arătăm impactul pozitiv al dreptei politice reale pentru clujeni” a declarat noul candidat pentru șefia forului administrativ județean clujean.

Fost ministru al Agriculturii în cabinetul Orban 2, Adrian Oros, în vârstă de 58 de ani, este născut la Gherla, județul Cluj. Politicianul a candidat la alegerile parlamentare din 2020 pe listele PNL Cluj, unde și-a adjudecat un mandat de senator. Fostul liberal a plecat din PNL urmându-l pe Ludovic Orban în Forța Dreptei.

Amintim, candidatul USR la președinția CJ Cluj în 2020 a fost Cătălin Sălăgean, care s-a clasat la o distanță considerabilă în spatele lui Alin Tișe (12,82% din voturi a strâns Sălăgean, față de 50,45% Alin Tișe).

Comenteaza