USR vine cu 3 propuneri pentru funcția de primar la Cluj-Napoca

USR vine cu 3 propuneri pentru funcția de primar la Cluj-Napoca

Viorel Băltărețu, George Trif și Mihaela Nia sunt cei trei candidați USR care vor intra în etapa finală, de vot public, pentru nominalizarea candidatului la funcția de primar al Cluj-Napoca.

Cei trei au fost desemnați de membri USR Cluj-Napoca, la finalul unui proces de selecție care a durat trei luni și în care s-au înscris 11 membri ai partidului. 

Viorel Băltărețu este deputat USR de Cluj și președintele filialei locale Cluj-Napoca. Este absolvent al Universității Tehnice Cluj-Napoca și are o experiență profesională de peste 23 de ani ca manager, antreprenor și investitor.

George Trif este responsabil de departamentul de politici publice al USR Cluj. Are un masterat în drept obținut la Universitatea din Debrecen și este consultant SAM(Software Asset Management), fiind responsabil de dezvoltarea și implementarea bunelor practici de administrare a licențelor software și a resurselor financiare asociate.

Mihaela Nia este membră a Biroului Local al filialei Cluj-Napoca. Este profesor logoped, a absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" și are un Master în Psihologie clinică, consiliere psihologică şi psihoterapie în cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, Cluj Napoca.

 

Comenteaza