Va avea alianța PSD-PNL candidat comun la alegerile prezidențiale? Ce spune premierul Ciolacu

Va avea alianța PSD-PNL candidat comun la alegerile prezidențiale? Ce spune premierul Ciolacu
| Foto: newsweek.ro

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, duminică, că după data de 10 iunie se va discuta despre candidat comun la prezidenţiale sau candidaţi separaţi, în interiorul fiecărui partid şi la coaliţie.

Liderul social-democraților spune că încă nu s-a luat o hotărâre în acest sens, scrie news.ro.

”Cred că după data de 10 iunie se vor discuta toate aceste lucruri, şi în interiorul fiecărui partid şi la coaliţie. Nu e luată o hotărâre”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3, despre candidat comun PSD-PNL la prezidenţiale, sau candidaţi separate.

Prim-ministrul a mai arătat că este unul dintre membrii fondatori ai PSD şi ştie istoricul acestui partid.

”Eu ştiu lucrurile acestea, cu dusul în sală, cu 7 colegi, înainte de şedinţă, care trebuie să te propună. Părerea mea este că lucrurile trebuie lăsate într-o normalitate”, a arătat Ciolacu. Preşedintele PSD a subliniat că după 10 iunie, partidul se va reuni şi va lua decizia.

”Ţinând cont că am pierdut de patru ori alegerile pentru funcţia de preşedinte, nu am nicio reţinere să spun, nu l-am votat nici pe domnul Băsescu, nici pe domnul Iohannis. Nu sunt mulţumit nici după moştenirea lăsată de domnul Băsescu, nici după moştenirea lăsată de domnul Iohannis”, a mai afirmat preşedintele PSD.

Întrebat dacă este exclusă ideea unei candidaturi comune, Ciolacu a spus: ”Nu am exclus acest lucru şi cred că discuţia o vom avea după 10 iunie”.

Comenteaza