Vasile Dîncu își laudă partidul: „Când a venit PSD la putere, am construit modele de dezvoltare. Când am plecat, toate au dispărut”

Vasile Dîncu își laudă partidul: „Când a venit PSD la putere, am construit modele de dezvoltare. Când am plecat, toate au dispărut”
| Foto: Facebook.com/vasilesebastiandincu

Preşedintele Consiliului Naţional Politic al PSD, senatorul clujean Vasile Dîncu, a declarat vineri, la conferinţa de alegeri a organizaţiei PSD Maramureş, că ceea ce trebuie să facă acum premierul Marcel Ciolacu este să refacă ce au stricat vreo patru premieri înaintea lui.

Parlamentarul clujean precizat că atunci când a venit PSD la putere, a construit modele de dezvoltare, iar când a plecat, toate s-au pierdut.

„Sper că vom face, sub îndrumarea esenţială a domnului Mihai Tudose, cel mai mare dintre noi..înalt am vrut să zic…sper că vom reuşi să facem o politică a ideilor. Noi am fost pragmatici, de fiecare dată noi ne-am preocupat de dezvoltarea României. Uitaţi-vă pe grafice, când a venit PSD la putere, noi am crescut, am construit modele de dezvoltare, când am plecat, toate astea s-au pierdut, au început datoriile”, a afirmat Vasile Dîncu în cadrul conferinţei de alegeri, potrivit news.ro.

Președintele interimar al PSD Cluj a continuat: „Ceea ce trebuie să facă acum Marcel Ciolacu este să refacă ceea ce au stricat vreo patru premieri înaintea lui. Am luat tot timpul împrumuturi, am cumpărat măşti de miliarde sau injecţii, vaccinuri de care nu aveam nevoie”, a subliniat Dîncu.

Social-democratul a mai spus că România are nevoie de o politică a ideilor, pentru că şi ideile sunt necesare pentru a construi un nou model de dezvoltare, precizând că nu e suficient doar să se răspundă la crize. 

 

Comenteaza