Vasile Dîncu s-a tratat de COVID cu tratamentul administrat preşedintelui Trump

Vasile Dîncu s-a tratat de COVID cu tratamentul administrat preşedintelui Trump
| Foto: cotidianul ro

Liderul Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, a declarat că s-a tratat în timpul infecției cu noul coronavirus cu același tratament care i-a fost administrat și președintelui american Donald Trump atunci când a avut COVID-19.

Liderul american Donald Trump a primit, în timpul infecției cu COVID-19, un „cocktail” de anticorpi monoclonali cu dublu rol – de reducere a intensității simptomelor și de micșorare a încărcăturii virale a pacientului.

“Am ieșit din convalescență. Am făcut tratamentul pe care l-a făcut Donald Trump și are un succes teribil”, a declarat Vasile Dîncu la Antena 3, citat de psnews.ro.

Candidatul nr.1 PSD Cluj la Senat pentru alegerile parlamentare din decembrie, Vasile Dâncu, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus pe 16 noiembrie. Acesta fusese în izolare acasă, au declarat surse din conducerea PSD, în 17 noiembrie.

Sociologul Vasile Dâncu (58 de ani), fost ministru al Informaţiilor publice în Guvernul Năstase, fost vicepremier și ministru al Dezvoltării regionale și administrației publice în Guvernul Dacian Cioloș, a revenit în PSD anul trecut, când s-a înscris în organizația din județul Bistrița-Năsăud.

Comenteaza