Vicepreşedinte PNL: E posibil să schimbăm data alegerilor prezidenţiale, nu e bătută în cuie

Vicepreşedinte PNL: E posibil să schimbăm data alegerilor prezidenţiale, nu e bătută în cuie

Virgil Guran, vicepreşedintele PNL, crede că alegerile prezidenţiale ar trebui mutate.

„E posibil să se întâmple şi acest lucru. Să vedem dacă există timpul necesar să fie pregătite aceste alegeri. Este foarte important cine este preşedintele României (n.red - candidatul) şi nu cred că trebuie făcut în pripă. Am avea campania electorală în vacanţă şi este cam greu să găseşti oameni în august, dar se va ajunge la o concluzie în coaliţie. Nu e bătut în cuie, sub nici o formă, acest lucru, aşa că se va discuta”, spune el, potrivit Mediafax.

Întrebat de ce au mai stabilit PSD şi PNL data alegerilor prezidenţiale în septembrie, din moment ce argumentele erau aceleaşi, senatorul PNL a răspuns: ”Da, aşa este. Şi faptul că ar fi foarte apropiate cele prezidenţiale de cele parlamentare. Discuţia nu s-a finalizat, a fost mai mult la nivel declarativ”.

Virgil Guran spune că ”Marcel Ciolacu s-a exprimat că doreşte în septembrie. Trebuie să înţeleagă, poate, măcar acum, ţinând cont că probabil vom fi în coaliţie şi este posibil să fim în coaliţie şi în viitor, trebuie să ţină cont că deciziile nu se iau unilateral, ci se discută”.

 

 

Comenteaza