Video VIDEO de promovare a mitingului PSD: "Au făcut din Justiţie un instrument politic, Ne-au ascultat telefoanele, să spunem Nu statului paralel"

VIDEO de promovare a mitingului PSD: "Au făcut din Justiţie un instrument politic, Ne-au ascultat telefoanele, să spunem Nu statului paralel"

Mitingul PSD va avea loc sâmbătă, începând cu ora 20.00, în Piaţa Victoriei. Mai multe filmuleţe, distribuite şi de lideri politici PSD, circulă în mediul online, mesajele fiind: "Au făcut din Justiţie un instrument politic şi noi i-am lăsat", "Ne-au ascultat telefoanele şi noi am acceptat", "Să spunem stop dosarelor fabricate, să spunem Nu statului paralel".

 

Totodată, în filmuleţe apare Mircea Negulescu, fost procuror DNA Ploieşti, care este înregistrat în timp ce spune că "a paradit" pe cineva, Claudiu Manda, şef al Comisiei SRI, care vorbeşte de interceptarea a şase milioane de oameni, lucru negat de Serviciul Român de Informaţii. Într-un filmuleţ apare actualul şef de stat Klaus Iohannis, care cere demisia Guvernului Dăncilă, dar şi fostul preşedinte Traian Băsescu, în momentul în care anunţa reducerea salariilor şi pensiilor, în anul 2010.

 

 

 

Comenteaza