Viorica Dăncilă, singurul candidat anunţat la conducerea PSD / Nu face echipă cu Oprişan şi Bădălău

Viorica Dăncilă, singurul candidat anunţat la conducerea PSD / Nu face echipă cu Oprişan şi Bădălău
| Foto: realitatea.net

Preşedintele interimar al PSD Viorica Dăncilă a afirmat că nu va merge cu o echipă în candidatura pentru şefia partidului, după ce în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora premierul va face tandem la conducerea formaţiunii cu Marian Oprişan şi Niculae Bădălău.

„Da, eu sunt hotărâtă să candidez dar aceasta nu împiedică alţi colegi sau colege să candideze, sunt hotărâtă să candidez pentru că eu cred că pot să aduc echilibru în acest moment, pot să aduc consens şi pot să am o abordare care să unească organizaţiile PSD şi să dea un impuls fiecăruia ca să ne mobilizăm pentru alegerile prezidenţiale. Pentru că eu chiar cred că pot face acest lucru, iar dincolo de persoane este important ceea ce putem să facem în perioada următoare astfel încât PSD să câştige alegerile prezidenţiale”, a afirmat Viorica Dăncilă, la finalul CEx, întrebată dacă este decisă 100% să candideze la şefia PSD, conform MEDIAFAX.RO. 

Întrebată dacă îi va avea în echipă pentru funcţiile de preşedinte executiv şi secretar general pe Marian Oprişan şi Niculae Bădălău, dacă va fi aleasă, Dăncilă a răspuns: „Am auzit şi eu această versiune, este liber fiecare coleg să candideze şi fiecare colegă, eu nu voi merge cu o echipă, nu voi veni în faţa Congresului să spun eu candidez la preşedinţia partidului în condiţiile în care preşedintele executiv este X secretar general este Y. pentru că această abordare mi s-ar părea o abordare incorectă faţă de toate colegele şi toţi colegii mei. Lista este deschisă şi am aceeaşi susţinere pentru toţi colegii şi toate colegele. Eu am vorbit în numele meu şi sunt convinsă că cei care vor candida şi la preşedintele partidului şi la preşedinte executiv şi la secretar general sunt oameni de valoare şi care pot face faţă cu succes acestor funcţii”.

În spaţiul public au apărut informaţii că Viorica Dăncilă va avea în echipa de conducere, dacă va fi aleasă preşedinte al PSD pe Marian Oprişan şi Niculae Bădălău. Referitor la subiect, Robet Negoiţă, primarul sectorului 3, a catalogat drept „un coşmar” echipa formată din Dăncilă-Oprişan- Bădălău, susţinând că Executivul este cel care timp de trei luni a furat banii primărilor.

Comenteaza