A început Winter Sale la Iulius Mall Cluj. Profită de reducerile de până la 70% și bucură-te de cumpărături inspirate!

A început Winter Sale la Iulius Mall Cluj. Profită de reducerile de până la 70% și bucură-te de cumpărături inspirate!

Crăciunul a trecut, cei dragi și-au despachetat darurile, dar tu ți-ai făcut ceva cadou sărbătorile acestea? Dacă nu, acum e momentul pentru că brandurile din Iulius Mall Cluj afișează reduceri de până la 70%.

Așa că, dacă vrei să strălucești din cap până în picioare în noaptea dintre ani, la Iulius Mall găsești tot ce îți dorești. De la rochie la pantofi, accesorii, cosmetice, costum, rezolvi întreaga ținută într-o singură sesiune de shopping. Tot aici te poți pregăti și pentru viitoarea escapadă la munte sau să-ți completezi garderoba cu piese pe care ți le dorești de mult timp. În catalogul Winter Sale găsești lista cu toate ofertele.

Fie că este vorba de planuri noi, de o nouă pereche de pantofi sau de un parfum abia lansat, nevoia de schimbare este prezentă în fiecare dintre noi la finalul de an, pentru ca să-l întâmpinăm pe cel care vine cu un vibe bun și cu lucruri fresh. La Iulius Mall Cluj, Winter Sale pot aduce o mulțime de piese vestimentare noi în garderoba ta. Astfel, articole glamorous, șic sau confortabile reduse cu până la 70% găsești la Guess, Liu Jo, Motivi, Seroussi, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, KVL by Kenvelo+Timeout, Levi's, Lee Cooper, Jolidon sau Madzerini. După ce îți alegi noua ținută, asorteaz-o cu o pereche de încălțăminte, care să îți scoată în evidență stilul, indiferent că preferi tocurile stiletto sau adidașii! Il Passo, Ecco, BuzzSneakers și Skechers au oferte cu până la 50% mai mici.

Apoi, treci și prin magazinele tale preferate de beauty&care, răsfață-te și strălucește ca o divă cu produsele dorite, dar pe care acum le poți achiziționa la prețuri irezistibile. Douglas ți-a pregătit reduceri de până la 60%, The Body Shop și The Make-up Shop au oferte de până la 50%, dar și Cupio, Gerovital, Kiehl's și Marionnaud au o mulțime de surprize. Și dacă tot ești la capitolul self care, treci și pe la magazinele cu accesorii și bijuterii și oferă-ți un dar special. Pandora are reduceri de până la 50%, iar Sabrini, Sokolov, Swarovski afișează prețuri atractive.

Și pentru că sezonul rece este și despre seri lungi cu o ceașcă de ceai și o carte, ținute potrivite pentru astfel de momente găsești la Nike, Sport Vision sau U-Man, reduse cu până la 50%.

Chiar dacă Moș Crăciun abia a lăsat cadourile sub brad, poți să completezi garderoba celor mici cu haine de la Tommy Hilfiger Kids sau Coccodrillo, dar și cu păpuși Rudolf de la Ferma de Păpuși. Discounturile ajung până la 25%. Treci și pe la Samsonite, care te ajută să te pregătești pentru călătorii și are reduceri de până la 50%.

Însă, dacă îți dorești să te delectezi cu preparate delicioase, Marty City, Noodle Pack și Wasabi Running Sushi te întâmpină cu discounturi.

Lista reducerilor continuă și în locațiile care oferă servicii: Contakt, Elmafarm, Epilpoint, GNC Live Well, Imprinto, Nobila Casa, Qwerty Key, iar oferta completă poate fi consultată în catalogul Iulius Mall Cluj.

Comenteaza