A juca online sau offline la lotto - Aceasta este dilema anului! (18+)

A juca online sau offline la lotto - Aceasta este dilema anului! (18+)

Industria jocurilor de noroc a evoluat foarte mult de-a lungul anilor, în prezent ea fiind cu mult mai ofertantă, mai ales dacă luăm în considerare zona de online.

Operatorii și-au diversificat extrem de mult portofoliile și au început să includă pe platformele virtuale opțiuni tot mai variate.

Datorită acestui progres, publicul din România are acces la o gamă tot mai vastă nu doar de păcănele și de jocuri de masă ori cărți, ci și de loterii. Fiecare dintre acestea are un farmec aparte, care ține de emoțiile pe care le dă, de modul de desfășurare, dar, bineînțeles, și de premiile puse în joc.

De sute de ani, loteriile au fost o alegere des făcută de români. Însă, de când au intrat pe piață versiuni din străinătate, zona de lotto a fost mult dezvoltată. Printre cele mai populare opțiuni se află versiuni Keno, ca loteria Cehia Keno, Polonia Keno sau Keno Belgia, dar și multe altele precum:

Grecia Kino
Win for Life
Ungaria Putto
Spania l’Express
New York Pick 10

Fiecare în parte vine cu particularități interesante și ar merita măcar plasarea unui bilet. Însă, în acest articol dezbatem dacă este mai avantajos să joci online sau offline. Acesta este un subiect destul de comun, tocmai de aceea este bine să ai la îndemână cât mai multe informații pentru a lua o decizie cât mai bună.

Cum este mai avantajos să joci la loto - Online sau Offline?

Ei bine, înainte de a prezenta plusurile fiecărui mediu, este nevoie să specificăm faptul că răspunsul acestei dileme variază mult în funcție de preferințele pe care le are fiecare gambler. Unele persoane poate că vor vedea plusurile și minusurile invers, deoarece s-au obișnuit deja într-un anumit mod. 

Nu este nimic greșit, ci doar trebuie acceptat faptul că opiniile pot să fie diferite. Însă, indiferent de direcția în care preferi să mergi, indiferent de mediul unde alegi să-ți încerci norocul, este extrem de necesar să îți menții un joc responsabil, adică să investești moderat și asumat.

Revenind la subiectul nostru, este ușor de evidențiat faptul că loteriile de la operatorii virtuali au mai multe avantaje, printre care:

Se regăsesc simplu și rapid zeci de variante lotto și astfel, se câștigă mult timp.
Toate opțiunile disponibile sunt la doar câteva click-uri distanță, inclusiv de pe mobil, deci nu mai trebuie să mergi până într-un anume loc.
În funcție de cazinoul unde îți desfășori activitatea, este posibil să ai chiar și pachete cu beneficii pentru versiunea lotto favorită.
Unele loterii au evenimentele transmise live, ceea ce înseamnă că rezultatele le afli pe loc și vezi animația extragerii în timp real.
Ai la îndemână toate informațiile de care ai nevoie pentru a face alegeri mai bune - cote, statistici, rezultate precedente, etc.

Pe de altă parte, plasarea unui bilet loto într-o sucursală este ceva mai aparte din punct de vedere al atmosferei. Aici accentul se pune predominant pe experiență, pe socializare, pe mediul înconjurător. 

Alege în funcție de prioritățile și preferințele pe care le ai. Mediul online este mai mult decât generos în opțiuni și pare că dezvoltarea sa va continua să aducă numeroase surprize plăcute. Însă, până la urmă, este ok ca fiecare persoană să pună accentul pe altceva, atât timp cât activitatea este desfășurată responsabil!

Comenteaza