Foto P Bucură-te de seri magice de film și teatru de păpuși în Iulius Parc!

Bucură-te de seri magice de film și teatru de păpuși în Iulius Parc!
Bucură-te de seri magice de film și teatru de păpuși în Iulius Parc!
Bucură-te de seri magice de film și teatru de păpuși în Iulius Parc!

Povești din lumea celor mari și din lumea celor mici vor fi „rostite", în această săptămână, la Iulius Mall Cluj. Movie Nights le aduce cinefililor proiecția din cinematografia americană „Anyone but You", iar copiii sunt așteptați la „Scufița Roșie", piesa de teatru mult îndrăgită de atâtea generații.

 

Vineri, 26 iulie 2024, începând cu ora 21:30, Iulius Parc devine destinația favorită a pasionaților de filme în aer liber. Filmul „Anyone but You" le propune clujenilor o variantă adaptată vremurilor moderne a piesei shakespeariene „Mult zgomot pentru nimic". Pelicula este o comedie romantică care preia elemente din stilul nostalgic al filmelor care au scris istorie, dar care transpune personajele în zilele noastre. O rețetă de succes, în care dragostea urmează căi nebănuite și umorul însoțește fiecare dintre momente. Partenerii Movie Nights sunt Gerovital și Radio Impuls.

Piesa de teatru de păpuși va avea loc mâine, iar cei mici sunt așteptați să descopere poveștile spuse de îndrăgitele personaje. De această dată, vor putea vedea, începând cu ora 18.00, piesa de teatru „Scufița Roșie", o lume animată de animale, copii, bunici și personaje de basm care își spun povestea în Iulius Parc. Partenerii evenimentului sunt Anima Art, iar intrarea este gratuită. 

Comenteaza