Cum te manipulează păcănelele să te joci încontinuu (18+)

Cum te manipulează păcănelele să te joci încontinuu (18+)
pacanele-manipulate
Cum te manipulează păcănelele să te joci încontinuu (18+)
Cum te manipulează păcănelele să te joci încontinuu (18+)
Cum te manipulează păcănelele să te joci încontinuu (18+)

Care este modalitatea aceea ascunsă prin care sloturile reușesc să ne intre atât de mult pe sub piele?

jucători chiar se gândesc non-stop la momentul în care vor termina programul de muncă și vor merge din nou pe Shining Crown. Cum te manipulează păcănelele să te întorci mereu la ele sau să continui să rotești acei tamburi deși o faci pe banii tăi? Aflăm împreună în paragrafele de mai jos.

Nu ai cum să le înveți
 

Primul lucru pe care îl remarci la sloturi este că te fac să continui să te joci chiar dacă ești în câștig sau nu. De ce are loc acest fenomen? Păi dacă primești 20 rotiri Magic Jackpot sau ai tu un buget pregătit pentru a te juca de 500 de rotiri, nu vei reuși niciodată să înveți jocul, iar de aici rezulta mai multe concluzii sau posibilități. În primul rând, vei încerca din toate puterile să continui să te joci doar pentru a înțelege cum funcționează și în cele din urmă să rezolvi misterul acestor jocuri ciudate. A doua variantă este că sunt foarte simplu de jucat și deși nu sunt foarte profitabile, merită distracția.

În realitate, ele nu au cum să fie învățate pentru că nu este nimic de învățat din sloturi. Sunt doar niște mașinării produse de către cele mai mari companii de gambling din lume, sunt foarte profitabile pentru cazinouri și nu vor fi niciodată o sursă de venit principală pentru niciun gambler. Deci cu siguranță vei învăța că aceste sloturi nu te favorizează în niciun fel, iar tot ce faci atunci când te joci la ele este să te bazezi pe noroc.

Există mai multe motive pentru care aceste sloturi sunt atât de favorabile pentru cazinouri. În primul rând, păcănelele au cea mai mare margine a casei, adică un cazino face cei mai mulți bani din păcănele. Apoi, sunt extrem de simplu de jucat deci sunt accesibile pentru toată lumea și pentru orice jucător lucru care îi face să aleagă sloturile în detrimentul altor jocuri.

Ești mereu foarte aproape de câștig
 

Iluzia pe care ți-o dau sloturile este că deși rotirile au loc foarte repede și premiile vin totuși destul de rar, ești mereu la un pas de a câștiga cel mai mare premiu din viața ta. Sloturile au jackpoturi, funcții bonus, wild, scatters și tot felul de bonusuri pe care le poți câștiga la orice rundă. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care unii jucători continuă să parieze și să rotească tamburii chiar dacă au pierdut deja toți banii cu care au intrat în cazino.

Îți putem da și un exemplu foarte tragic. Un jucător care intră cu 1000 RON în cazino își pierde toți banii la păcănele. Acesta se mai împrumută de 1000 RON de la prietenul său pentru a-și recupera banii. Deci deja avem două greșeli foarte mari. Prima este că nu a existat o limită de pierdere, iar a doua este că deși toți banii au fost pierduți, acesta a intrat și în datorii. În exemplul nostru, jucătorul a reușit să prindă 5 septari, iar câștigul a fost 8000 RON. A plătit datoria, a recuperat banii pierduți și este pe profit cu 6000 RON.

Acesta este un exemplu clasic de jucător care acum este dependent de păcănele deoarece crede că indiferent de cât de mulți bani pierzi, vei recupera cumva banii. Ei bine, acest jucător riscă să piardă și 30.000 RON fără să mai câștige.

Plățile mici

Când un dezvoltator de păcănele creează un joc nou, acesta urmează câteva principii și reguli de bază. Obiectivul principal pe care îl are un astfel de dezvoltator este să te țină cât mai mult lipit de ecran pentru ca tu să rotești cât mai des tamburii și implicit să rulezi cât mai mulți bani. Și ce metodă mai bună prin care să ții un om lipit de ecran dacă nu prin a-i oferi în mod constant un motiv ca acesta să continue? Aceste motive sunt reprezentate de plăți mici în bani reali care sunt oferite de linii câștigătoare.

Dacă jucătorul primește destul de frecvent linii câștigătoare, acesta va continua să rotească tamburii în speranța că aceste câștiguri mici vor continua să vină sau că până la urmă vor apărea și câștigurile mari. De reținut faptul că la unele jocuri de noroc, aceste câștiguri mici și frecvente nici măcar nu acoperă pariul inițial. Adică vei paria 10 RON pe rotire, iar câștigul este de 6 RON. Indiferent cum ar fi, câștigurile mici tot te fac să pierzi bani.

Concluzie

În realitate, păcănelele nu te manipulează să te joci încontinuu ci chiar tu faci asta involuntar pentru că sloturile reușesc să stimuleze părțile corecte ale creierului. Câștigurile mici îți dau speranță, ecranul de joc îți oferă distracție, iar tot acest ansamblu te face să te simți ca și cum ai foarte multe de câștigat.

Etichete
Comenteaza