O nouă lansare de succes! EchipamenteSaloane.ro, cu showroom-uri in Bucuresti si Cluj, deschide al treilea showroom la Iasi

O nouă lansare de succes! EchipamenteSaloane.ro, cu showroom-uri in Bucuresti si Cluj, deschide al treilea showroom la Iasi
| Foto: EchipamenteSaloane.ro

Pe 18 martie la Iasi, lumea fascinanta a hairstyling-ului va straluci in toata splendoarea ei, aducand impreuna specialisti remarcabili atat din tara, cat si din intreaga lume, pentru a impartasi cunostintele si tehnicile lor intr-o atmosfera de neegalat, plina de inovatie si creativitate.

Partenerul evenimentului, EchipamenteSaloane.ro, unul dintre principalii jucatori din piața ce se ocupa cu comercializarea de mobilier, echipamente, ustensile si cosumabile pentru barber shop, saloane de infrumusetare si centre SPA va fi alaturi de participanti pentru a sustine industria de frumusete din Romania oferind tuturor celor prezenti o experienta cu adevarat deosebita.

Un  aspect important de mentionat este ca EchipamenteSaloane.ro a deschis un showroom de mobilier in Iași, tocmai pentru a facilita intalnirea cu profesionistii din acest minunat domeniu de beauty. Si pentru ca a inteles importanta prezentei si expunerii mobilierului, showroom-ul EchipamenteSaloane.ro din Iasi este al treilea deschis dupa Bucuresti si Cluj. 

EchipamenteSaloane.ro este o companie cu experienta de 20 ani in industria beauty atat pe plan national cat si pe plan international, ce ofera solutii de mobilare si echipare completa pentru saloane de infrumusetare si barber shop. In plus, personalul specializat ofera consultanta gratuita in alegerea mobilierului, astfel incat salonul sau barber shop-ul tau sa arate impecabil. 

Odata cu deshiderea acestui showroom, EchipamenteSaloane.ro isi doreste sa contribuie la cresterea accesibilitatii la mobilier de calitate premium pentru viitorii si actualii proprietari de saloane de infrumusetare si barber shop, specialisti din domeniul frumusetii din Iasi si din regiune.

Noul showroom din Iasi expune cele mai indragite piese de mobilier Alpeda, producator de mobilier pentru saloane de infrumusetare si barber shop cu traditie din 1978. Scaune de coafor si de frizerie, scafe, posturi de lucru pentru frizerie si coafor si nu numai pot fi admirate sub un singur acoperis, reflectand calitate si eleganta.

O nouă lansare de succes! EchipamenteSaloane.ro, cu showroom-uri in Bucuresti si Cluj, deschide al treilea showroom la Iasi

Acest eveniment promite a fi un festin pentru pasionatii de frumusete si pentru cei care isi doresc sa invete cele mai noi tehnici si tendinte in domeniul tunsorilor si coafurii masculine.

Asa cum bine ati intuit este vorba despre I AM BARBER TRILOGY SHOW. Un aspect central al acestui eveniment stralucitor sunt sesiunile educative conduse de personalitati de referinta in domeniu, precum ilustrul JOSH LAMONACA si talentatul LUCA PERILLO. Acestia vor fi alaturi de nimeni altul decat celebrul hairstylist roman LUCIAN BUSUIOC si de barberii inovatori NANO QUARANTA si ADRIAN SFUMATURA PERFECTTA. 

Aceasta echipa de exceptie se va uni cu fortele creatoare ale lui CIPRIAN TATA GOLAN, FRIZERIM și BARBER GANG COLLECTION, pentru a oferi un spectacol captivant, plin de tehnica si stil, ce va ramane cu siguranta intiparit in memoria tuturor participanților.

"Fiecare eveniment I AM BARBER este unic prin modul sau inedit de desfasurare si prin surprizele oferite in cadrul acestuia.  Cu siguranta cei prezenti vor pleca cu o experienta placuta si cu un bagaj intreg de informatii despre tunsorile si trendurile anului 2024.” a declarat Ciprian Tata Golan, fondatorul I AM BARBER.

Organizatorii au pregatit surprize speciale pentru participanti, pentru a garanta o zi memorabila si plina de momente surprinzatoare. Asa ca nu rata acest eveniment si cumpara acum bilet de pe https://www.kompostor.ro/evenimente/12861-i-am-barber-trilogy. 

I AM BARBER a devenit un etalon in inovatia din domeniul barberingului din Romania, oferind o oportunitate de neegalat in ceea ce priveste schimbul de cunostinte si tehnici intre profesionisti din domeniu. 

De ce sa alegi EchipamenteSaloane.ro? 

  • este singura companie care ofera PREVIEW 3D GRATUIT pentru mobilare completa salon cu mobilier Alpeda;
  • ofera gama completa de mobilier pentru saloane de infumusetare si barber shop;
  • ofera inclusiv serviciul de montaj al mobilierului;
  • comercializeaza doar mobilier de calitate premium;
  • ofera pana la 5 ani garantie si garantie extensa;
  • dispune de centru logistic pe o suprafata de 500 mp de unde se livreaza comenzile atat cu flota proprie de masini cat si cu parteneri externi;
  • livreaza din stoc o gama larga de produse;
  • in 24 de ore poti avea propriul tau salon sau barber shop;

▪ este unic importator am brand-ului de mobilier premium Alpeda;

▪ este unic importator al renumitului brand Artero, producator de foarfeci, masini de tuns profesionale, masini de contur, uscatoare de par, placi de indreptat si creponat parul si multe alte accesorii;

▪ofera solutia completa pentru mobilare si dotare a salonului, inclusiv gama profesionala pentru par Artistique (vopsea de par, gama de styling, etc) si Dark Stag (produse de stilizare pentru barber). 

De asemenea, EchipamenteSaloane.ro isi doreste sa ofere potentialilor clienti din Iasi si imprejurimi posibilitatea de a vedea si testa mobilierul inainte de a face o achizitie, ceea ce este cu siguranta un avantaj semnificativ in procesul de luare a deciziilor. 

EchipamenteSaloane.ro isi doreste sa contribuie si sa sustina in continuare dezvoltarea comunitatii locale de profesionisti in infrumusetare, oferindu-le resurse si optiuni de echipamente foarte variate si inovatoare. 

Din dorinta de apropiere, interactiune directa cu clientii si oferirea unor solutii personalizate in mobilarea saloanelor, noul showroom din Iasi faciliteaza crearea de relatii mai stranse si loiale cu partenerii sai.

Showroom-ul EchipamenteSaloane.ro din Iasi se afla amplasat intr-o zona atent aleasa ce isi doreste sa ofere o experienta placuta inca de la primul contact iar vizitele la showroom se vor face doar pe baza de programare, astfel incat veti avea parte de toata atentia din partea consultantului.

Adresa showroom-ului este: Iasi, Aleea Mihail Sadoveanu 59F, locul unde va asteptam si suntem nerabdatori sa ne cunoastem!

O nouă lansare de succes! EchipamenteSaloane.ro, cu showroom-uri in Bucuresti si Cluj, deschide al treilea showroom la Iasi

Traditie, viziune, stil, design, unicitate, calitate sunt elementele esentiale ale succesului, pe care EchipamenteSaloane.ro impreuna cu partenerii sai le promoveaza si le sustin, astfel incat sa poata oferi experiente unice.

Comenteaza