Există „cel mai bun moment al zilei” să joci la sloturi?

Există „cel mai bun moment al zilei” să joci la sloturi?

În universul celor pasionați de sloturi există și superstiții.

Unii consideră că cel mai bun moment să încerci sloturile este noaptea, în timp ce alții văd lucrurile diferit și mizează pe faptul că dimineața obțin cele mai mari câștiguri.

Totul ține însă de o latură subiectivă și de experiența anterioară, pentru că, în realitate, rezultatele de la sloturi depind doar de noroc, fiind stabilite pe baza unui generator de numere aleatorii, denumit RNG.

Așadar, indiferent dacă joci dimineața sau seara, RTP-ul jocului va fi același. Acesta nu se schimbă de la o oră la alta. La fel cum nu înseamnă că dacă un jucător dinaintea ta a câștigat o sumă mare, în perioada următoare aparatul respectiv nu va returna nimic.

Acum că am lămurit că plățile la sloturi nu sunt influențate de perioada zilei, rămân totuși câteva aspecte de care să ții cont când alegi perioada zilei în care mergi într-un cazinou ori într-o sală. Spre exemplu, dacă nu ești genul de om căruia să îi placă agitația și forfota, cel mai bine este să mergi ziua. Asta deoarece numărul clienților este mai mic. Pe de altă parte, dacă îți dorești o atmosferă mai vibrantă, poate și un plus de socializare, o alegere optimă ar fi să mergi noaptea. Atunci poți găsi o mulțime de oameni noi, iar atmosfera este în general mai relaxată.

Care este cel mai bun moment să joci sloturi online?

Poate că ți-ai pus cândva și această întrebare. Partea bună este că, spre deosebire de cazinourile și sălile terestre, operatorii online nu închid niciodată. Programul lor de funcționare este non-stop, astfel că te poți distra cu jocurile preferate indiferent de zi, indiferent de oră.

Iar confortul ți-l creezi singur. Dacă îți dorești liniște, poți să joci de pe telefon, tabletă sau laptop dintr-un loc mai liniștit. Dacă îți dorești să auzi și zgomote de fundal în jur, poți să te joci dintr-un loc care să îți asigure acest ambient. Totul depinde de tine și de preferințele tale.

Există „cel mai bun moment al zilei” să joci la sloturi?

Cât despre probabilitatea de a câștiga într-o anumită perioadă a zilei, răspunsul este același ca la sloturile din mediul land-based. Și în online, rezultatele sunt stabilite strict pe baza unui RNG și nu sunt influențate din exterior. Totul depinde cât de norocos vei fi în sesiunea respectivă. Așa cum poți câștiga, la fel de bine poți pierde. Norocul este singurul factor care influențează rezultatele de la sloturi online, indiferent ce strategie ai aplica. Din acest motiv, e recomandat să îți gestionezi bugetul cât mai bine, în așa fel încât să îți asiguri cât mai multe sesiuni distractive.

Iar o altă parte bună în mediul online, în raport cu ce se întâmplă în cazinourile și sălile terestre, este că poți profita de campaniile de marketing. Campanii precum Betano rotiri gratuite îți oferă o șansă în plus să te distrezi fără să mizezi vreun ban din propriul buzunar, dar să ai aceeași experiență. Iar rezultatele acestor spinuri sunt stabilite tot pe baza norocului.

De ce sunt populare sloturile?

Sloturile sunt populare atât în mediul terestru, cât și în online. Ce le face însă atât de populare? În primul rând, simplitatea lor. Deși au tematică diferită, conceptul este același: stabilești miza și apeși spin. Apoi, varietatea este iarăși un punct forte. Găsești sloturi simple, cu fructe și șeptari, dar și jocuri mai complexe inspirate din mitologia greacă, atracții turistice, istorie și așa mai departe. Ba chiar în ultima perioadă dezvoltatorii și-au îndreptat resursele către obținerea licențelor necesare pentru a face jocuri inspirate din filme și seriale.

 

Comenteaza