Foto P Iconic Garden te întâmpină cu evenimente de poveste toamna aceasta, în Iulius Parc!

Iconic Garden te întâmpină cu evenimente de poveste toamna aceasta, în Iulius Parc!
Iconic Garden te întâmpină cu evenimente de poveste toamna aceasta, în Iulius Parc!
Iconic Garden te întâmpină cu evenimente de poveste toamna aceasta, în Iulius Parc!

Zâmbete, food & drinks, concerte live, activități pentru cei mici, sesiuni de yoga, decorațiuni de toamnă și un mini festival Oktoberfest, te așteaptă în acest sezon la Iconic Garden. Teresa va fi încălzită, evenimentele pentru toate gusturile și rămâne inclusiv tradiția de a aduce good vibes și seri de neuitat petrecute în compania celor dragi. Ne găsești în Iulius Parc!

După o vară bogată în evenimente, entuziasmul pentru petreceri și festivaluri se calmează făcând loc activităților de toamnă, iar Iconic Garden din Iulius Parc ți-a pregătit multe surprize potrivite sezonului. În fiecare vineri și sâmbătă, vor avea loc concerte live, activități pentru cei mici, precum decorat bostani, distracție la tobogane și la căsuța copiilor. De asemenea, datorită unui parteneriat realizat de Iconic Garden cu Asociația „Cărțile pe față”, prichindeii se vor bucura și de un colț special amenajat unde vor putea colora și citi/asculta povești, iar părinții vor putea savura o cafea delicioasă, toate în mod gratuit.

Tot în fiecare sâmbătă dimineață, între orele 10.00 și 12.00 vor avea loc sesiuni de Yoga & Pilates in The park. Intrarea este gratuită pentru toți doritorii, iar evenimentul este organizat în colaborare cu World Class.

Luna Octombrie aduce în Iulius Parc și Oktoberfest, care va completa perfect oferta variată de food deja existentă în cadrul Iconic Garden. Dopamine Experiment te îmbie cu burgeri și grilled cheese; Vagabundos cu quesadilla delicioasă; Trattoria da Florian cu fritto misto și paste, Deepfried asigură deserturile, iar Hot Pipes Roastery cafeaua de specialitate. Pentru seri cosy, terasa va fi încălzită, iar decorul de toamnă, foto cornerele instagramabile și băuturile calde nu vor lipsi nici ele. Programul complet al evenimentelor din această toamnă îl găsești pe www.iconicgarden.ro.

Iconic Garden este un concept fresh inaugurat în vara lui 2022 în Iulius Parc, combinând într-un fusion contemporan priveliștea spre parc și lac cu preparatele delicioase de la food truck-uri, care vin asezonate cu muzică bună, dar și cu multe evenimente și surprize.

Ne petrecem toamna în Iulius Parc la Iconic Garden!

Comenteaza