P „Light Up your Winter Holiday” cu Crăciunul Cosmic de la Iulius Mall Cluj

„Light Up your Winter Holiday” cu Crăciunul Cosmic de la Iulius Mall Cluj

Atmosfera feerică de Crăciun se instaleză în fiecare colțișor al Iulius Mall Cluj de vineri, 25 noiembrie. Mii și mii de luminițe, colinde de tot felul, ce vor răsuna la fiecare pas, o navetă spațială personalizată pentru Moș Crăciun și decorațiuni pilotate de ursuleți cosmonauți care „gravitează” în jurul bradului deschid sezonul celei mai frumoase perioade din an. Magia va cuprinde și Iulius Parc, care se va transforma, în zona Iconic Graden, într-un spectacol de lumini, decoraţiuni, ciocolată caldă și turtă dulce. Ia-i pe cei dragi și hai să ne bucurăm cu toții de o seară de poveste, începând cu ora 18.00!

Crăciunul Cosmic „a amerizat” în Iulius Mall Cluj, iar Curtea de Onoare s-a „transformat” într-o veritabilă stație spațială uriașă, de unde se pregătește „lansarea” unei rachete inedite. Jilţul lui Moş Crăciun a luat şi el forma unei capsule zburătoare, pilotată de ursuleți cosmonauți ce „gravitează” în jurul bradului și cu toții vom fi „teleportați” direct pe „Planeta Crăciun” vineri, 25 noiembrie, de la ora 18.00. La marele eveniment „Light Up your Winter Holiday”, când se vor aprinde luminile din brad, năstrușnicii spiriduși ai moșului vor porni și în cea mai colorată și veselă paradă, îndrăgitul grup de pop operă Ad Libitum Voices va susține un super concert de colinde, iar Moș Crăciun și ajutoarele sale vor străbate tot mall-ul pentru a molipsi vizitatorii cu spiritul sărbătorilor de iarnă. „Periplul” se va încheia în Iulius Parc, la Iulius Xmas Market din zona Iconic Garden, unde o plimbare printre căsuțele târgului vine la pachet cu miresme de turtă dulce, vin fiert cu scorțișoară și multe alte bunătăți, care vor fermeca pur și simplu simțurile vizitatorilor.

Moș Crăciun va petrece și ceva timp alături de micuți, pentru că vrea să le asculte „micile secrete”. Și poate chiar să le spună și câteva dintre trucurile pe care le folosește pentru a le aduce exact cadourile dorite. Participarea la „Light Up your Winter Holiday” este gratuită, trebuie doar să aveți la voi buna dispoziție.

Vino la Iulius Mall Cluj să intri în atmosfera Crăciunului Cosmic!

Comenteaza