Mărțișoare muzicale: Cea mai tare petrecere de Ziua Femeii vine cu prețuri speciale până în 1 Martie! 

Mărțișoare muzicale: Cea mai tare petrecere de Ziua Femeii vine cu prețuri speciale până în 1 Martie! 

Gipsy Kings, Lou Bega, Hara, DJ Project, Mirabela Dauer și DJ Antenna aduc în 8 martie primăvara și distracția la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj

Mărțișorul se apropie, dar și Ziua Femeii bate deja la ușă! Dacă anul acesta vrei să faci un cadou de neuitat, care vine la pachet cu bună dispoziție, distracție, dans, prieteni și muzică bună, avem o super veste pentru tine: sunt disponibile bilete la prețuri de neratat, până în 1 Martie. 

În plus, pentru cei care vin în grup, există o reducere de 30% pentru minim 7 bilete achiziționate cu codul RETRO30.

Biletele la preț special de Mărțișor sunt disponibile pe bilet.ro: https://www.bilet.ro/eveniment/retro-party-pentru-ea-13009-40579

Retro Party Romania revine cu o nouă ediție incendiară dedicată Zilei Femeii, Retro Party Pentru Ea. Vineri, 8 martie, Sala Polivalentă BT Arena va răsuna de hiturile care au făcut senzație în ultimii ani.

Concertele live vor fi susținute de legendarii Gipsy Kings, Lou Bega, Mirabela Dauer, Hara, DJ Project, iar DJ Antenna va pregăti super set-uri cu cele mai mari hituri retro din toate timpurile. 

„Va fi o super petrecere de care toate femeile merită să aibă parte de ziua lor. Poate chiar însoțite de domni. Programul e pur și simplu minunat, iar fiecare artist care va urca pe scenă va face un show de neuitat. Haideți, dragi domni, să le oferim femeilor și fetelor din viața noastră bucurie, dans, libertate și ocazia să fie parte din acest eveniment”, spune solistul trupei Hara, Flavius Buzilă, organizatorul Retro Party Romania.

Gipsy Kings, cunoscuți în întreaga lume pentru hiturile Bamboléo, Volare, Bem, Bem, Maria, Djobi, Djoba, Baila Me aduc la Cluj rumba catalana, un stil pop bazat pe muzica tradițională flamenco. Pasiunea pentru viață și pentru muzică, iubirea și dansul sunt parte integrantă al fiecărui spectacol la care participă Gipsy Kings.

Trupa a fost înființată în anii 1978 de frații Pablo și Nicolas Reyes; cei doi s-au despărțit în urmă cu mai mulți ani, dar au continuat să cânte hiturile care i-au consacrat. Unul dintre fondatorii Gipsy Kings, Pablo Reyes, va cânta la Cluj într-un super show împreună cu o parte dintre membrii originali, care au făcut senzație de-a lungul timpului.

Ritmurile artistului german Lou Bega vor electriza ringul de dans cu piesele lui pline de energie pozitivă: "Mambo No. 5", “I got a girl”, “Mambo, Mambo”, “Tricky Tricky“ și multe altele. 

Iubita artistă Mirabela Dauer va încânta publicul cu vocea sa inconfundabilă. Participanții la Retro Party Romania vor putea dansa pe piesele ei celebre precum „Te aștept să vii", “Mulțumesc, iubită mamă”, “Morărița” „Ionel, Ionelule” și „Vino, vino, vino". Talentul ei muzical de excepție și contribuția la scena muzicală românească o plasează în rândul artiștilor iconici ai țării. În urmă cu câțiva ani, în 2017, doamna de aur a muzicii românești a încins atmosfera la Electric Castle, semn că muzica ei e apreciată indiferent de generație. Oamenii s-au prins atunci în horă și au cântat din tot sufletul melodii celebre ale iubitei cântărețe.

Un alt nume care face senzație e DJ Project, unul dintre cele mai longevive proiecte dance de muzică românească, înființat în 2000. Cu o carieră îndelungată și colaborări de succes, DJ Project a reușit să-și consolideze poziția în industria muzicală din România, colaborând cu artiste în plină ascensiune. 

Trupa Hara pregătește și de această dată un super show. De mai bine de 20 de ani, ne cântă și ne încântă cu piese precum „Totaya Ye”, „Ce ți-aș face”, „Cine”, „Ne vedem la Cluj” sau „Muro Shavo” iar show-urile lor live sunt de fiecare dată impresionante și pline de surprize.

La ediția din martie 2023 Retro Party Pentru Ea, Hara a înregistrat videoclipul celei mai recente piese, Noapte Albă, care a strâns până acum peste 1.5 milioane de vizualizări pe YouTube. În 8 martie 2024, toți cei prezenți vor sărbători împreună un an de la evenimentul de lansare printr-o noapte memorabilă.

Și pentru ca petrecerea să fie completă, distracția va continua pe ringul de dans cu cele mai cunoscute hituri retro din toate timpurile, mixate de DJ Antenna, unul dintre cei mai energici și experimentați DJ din România. 

Bilete reduse până de Mărțișor

Există trei categorii de tichete: Party Zone, Comfort Zone și Best View. Toate categoriile oferă acces pe uriașul ring de dans de la Polivalentă, unde distracția va fi în toi până după miezul nopții. Categoriile Comfort Zone și Best View oferă acces și la zona cu scaune.

Până în 1 martie, biletele sunt cu preț redus:

https://www.bilet.ro/eveniment/retro-party-pentru-ea-13009-40579.

O veste demnă de menționat: copiii cu vârsta până la 14 ani (inclusiv) au acces gratuit și e nevoie să fie însoțiți de cel puțin un adult.

Detalii despre Retro Party Romania - ediția Pentru Ea găsiți pe pagina evenimentului: https://fb.me/e/1wY5Z1aaw.

Comenteaza